Hirdetés


A floridai Pensacolában egy buszmegállóban egy mélyen megrázó jelenetet rögzítettek a biztonsági kamerák: majdnem elraboltak egy kislányt. A bátor 11 éves lánynak azonban sikerült leküzdenie a támadót, és csak hajszál híján menekült meg attól, hogy az autóba rángassák.

Hirdetés

A sokkoló felvételen látható kislány a földön ülve várja, hogy az iskolabusz érte jöjjön. Ekkor egy fehér terepjáró közeledik és leparkol. A férfi egyenesen a gyerek felé rohan, és megpróbálja megragadni. A lány azonban hevesen ellenáll.
Annak ellenére, hogy a férfinél fegyver van, és sokkal nagyobb, mint a lány, rúgással és ütéssel sikerül neki kiszabadulni.
A 11 éves lány kitartásával talán a saját életét mentette meg! Különösen igaz ez azért, mert a férfi, aki megpróbálta elrabolni őt, nagyon veszélyes volt. A rendőrség gyorsan akcióba lendült, és több órás hajtóvadászatba kezdett, hogy megtalálja a leendő emberrablót.

Hirdetés

Végül megtalálták. Kedd este letartóztatták a 30 éves Jared Paul Stangát, akit 13 év alatti gyermek elrablásának kísérletével és súlyos testi sértéssel vádoltak. A férfinak kiterjedt bűnlajstroma van. Büntetett előélete egy részében gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekményeket követett el.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés