Hirdetés


Angelina Jordan mindössze 13 éves, de már féle életét internetes szenzációként élte, amikor bekerült az ‘America’s Got Talent’ (AGT) versenyre. Hazájában, Norvégiában a ‘Norway’s Got Talent’ műsorban lett a zsűri kedvence, ahol mindössze 7 évesen megnyerte az első helyezést.

Hirdetés

A közönség gyakran tévesen azt feltételezi, hogy Angelina törékeny, angyali hangot rejteget – de e helyett az érett, reszelős énekhangjával mindenkit meglep. Mintha már sokkal több évet élt volna, mint amennyi valójában.
Angelina a Queen legendás “Bohemian Rhapsody” című dalának lenyűgöző előadásával robbant be az Egyesült Államokban, amikor részt vett az ‘America’s Got Talent’ egyik évadában. “Tíz éve várok arra, hogy énekelhessek Simonnak” – vallotta be Angelina, amikor színpadra lépett. “Ő egy legenda.”

Hirdetés

Az előadásért nemcsak álló ovációt kapott mind a négy zsűritagtól, hanem a teljes közönségtől is. Simon Cowell azt mondta, hogy “még sosem hallotta ezt a dalt ebben a verzióban”, és “elképesztőnek” minősítette Angelina előadását.
Az alábbi videóban látható, hogy ez a különösen tehetséges fiatal énekesnő hogyan nyerte el az Arany Buzzer-t, amelyet Heidi Klum, az AGT egyik zsűritagja nyomott meg. Ez a ritka elismerés azt jelenti, hogy Angelina közvetlenül továbbjut a műsor élő adásainak körébe.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Tehetségek

Hirdetés