Hirdetés

Mindannyiunknak van egy lélekcsoportja, amellyel kicsivel jobban összeköttetésben állunk, mint másokkal a földön. Ezek lehetnek családtagjaid vagy a barátaid. Vagy lehetnek olyan emberek, akikkel eddig még nem is találkoztál.
Ami biztos, hogy ezekkel az emberekkel “dolgotok”, küldetésetek van együtt, ebben a földi életben.
A csoport tagjai egyszer csak betoppannak az életedbe, hogy megváltoztassanak valamit. Lehet, hogy szeretetteljes kapcsolat lesz belőle, lehet, hogy a tanáraid, sőt az is lehet, hogy egyesek közülük az ellenségeid lesznek. Mégis, mind tanítanak valamit.

Az alábbi jelekből sejtheted, ha találkozol valamelyikükkel:

1. Amikor tekintetetek összetalálkozik, egy vibráló érzés tölt el. Tudod és érzed, hogy van egy “közös ügyetek”.

2. Nem egóból kapcsolódtok egymáshoz, hanem közvetlenül és őszintén. Ehhez semmi köze a pénznek vagy a külsőségeknek.

3. Nagyon hasonló dolgokat tapasztaltatok az életben, mintha az életutak valamiféle párhozamot mutatna. Ha ő az idősebb, sokat tanulhatsz tőle, akár egyfajta lelki vezetőddé is válhat.

4. Segít Téged abban, hogy jobban ki tudd bontakoztatni magadban mindazt, amivel irányíthatod az életedet, és változtatni tudsz mindazon, amit szeretnél, hogy másképpen legyen körülötted.

5. Érzed, hogy előtte teljesen önmagad lehetsz, nem kell megjátszanod magad.

6. Érzed, hogy ha vele vagy, másképpen múlik az idő, sokkal optimistább vagy, és mintha nyoma sem lenne a borúlátásnak, minden olyan napfényesnek tűnik fel az életedben.

7. A társaságában megnyugszol, sok nagy ötleted támad, sokkal türelmesebben viseled az élet megpróbáltatásait vagy akár a hétköznapi problémákat.

8. Olyan érzés, mintha már a jelenléte is gyógyítaná a lelked sebeit.9. Hasonló nyelvet beszéltek, és az agyatok egy rugóra jár. Minden olyan természetes, ami a vele töltött időben történik.

10. Ha vele vagy, másképpen telik az idő, szinte repül.

11. Sokszor ezek az emberek pont akkor jönnek az életünkbe, amikor a legnagyobb szükségünk van rájuk.

12. Úgy érzed, szinte vakon megbízhatsz ebben az emberben, mert valami összeköt benneteket.

13. Az az érzésed, mintha már találkoztatok volna, de nem emlékszel, hogy hol és mikor.

Te éreztél már hasonlót?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés