Hirdetés


Schobert Norbika az elmúlt évek során nem csak külsejét tekintve érett meg. Az ifjú Schobert 18 éves lett, ezzel is jelezve, hogy hivatalosan is nagykorú. Az ifjabbik Norbi nemcsak egyre férfiasabb megjelenésével, hanem saját életének építésével is megmutatja felnőtté válását.

Hirdetés

Nemrég a közvélemény is szemtanúja lehetett Norbika egyik fontos pillanatának, amikor kamerák előtt bevallotta: végre igazán szerelmes!
A fiatal Schobert születésnapját természetesen a család sem hagyta szó nélkül. Rubint Réka, Norbika édesanyja, meghitt szavakkal köszöntötte fel fiát a közösségi médiában: “Édes Kicsi Norbikám! Úgy röppent el az elmúlt 18 év, mint egy szempillantás. Az életünk egyik legnagyobb KINCSE vagy! Azt kívánom, hogy azzal a szerénységgel, alázattal, szorgalommal és elszántsággal éld az egész életed, ami a mai napig különlegessé tesz! Soha ne engedd, hogy a külvilág zaja elvegye a figyelmed a céljaidról! Te csak járd az utad! Mi mindig, mindenben melletted leszünk.”

Hirdetés

Schobert Norbert, az ifjú hős édesapja, szintén nem maradt el a jókívánságoktól: „Isten éltessen, Nagyfiam, 18. Életévednek betöltése, felnőtté válásod alkalmából. Nagyon büszke vagyok Rád, mindenért amit tettél és tenni fogsz…”
A családi események és az ünneplés képeit az alábbiakban tekinthetik meg.

Isten éltessen Nagyfiam 18. Életévednek betöltése, felnőtté válásod alkalmából. Nagyon büszke vagyok Rád, mindenért amit tettél és tenni fogsz….❤️❤️❤️

Posted by Norbi és az Update oldala on Wednesday, September 6, 2023

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés