Hirdetés


A 18 éves kanadai TikTok-híresség, Harrison Gilks, aki videókban dokumentálta rákbetegségét és bakancslistáját, elhunyt. A Mirror beszámolója szerint a halálhírt a fiú bátyja jelentette be a közösségi oldalon, és elmondta, hogy Harrison békésen, családi körben hunyt el a múlt héten.

Hirdetés

Gilks 314 ezer TikTok-követője először 2020 novemberében értesült arról, hogy a fiúnál diagnosztizálták a lágyrészdaganat egy ritka formáját, amikor egy nagyobb daganatot találtak a prosztatájában és néhány kisebb foltot a tüdején. Hónapokig tartó kezelések után úgy tűnt, hogy a rák visszaszorul, de tavaly júniusban kiderült, hogy a betegség visszatért és már nem kezelhető.

Hirdetés

Ekkor Gilks bejelentette, hogy gyógyíthatatlan beteg, és élete hátralévő részében bakancslistáján szereplő vágyait szeretné teljesíteni. A sorozatban többek között találkozott kedvenc sportolóival, helikopterrepülést tett és sokat utazott.
Egy héttel halála előtt állapota hirtelen leromlott, és egy kórházi ágyból tett közzé videót, amelyben elmondta, hogy a rák átterjedt a májára, az egyik tüdeje megtelt vízzel, és nehezen kapott levegőt. Ekkor jelezte követőinek, hogy élete hátralévő idejét a kórházban fogja tölteni.

Hirdetés
@harrisongilks1

#fuckcancer

♬ original sound – Harrison

Forrás: Mirror
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés