Hirdetés


Sam Hemming 23 éves volt, és még előtte állt az egész élet! Remek jegyekkel diplomázott az egyetemen, és az volt az álma, hogy ügyvéd legyen! Pár nappal később azonban barátjával autó baleset érte őket, a lány kirepült a szélvédőn, és rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett el. Kórházba szállítása után egy igen hosszú műtétet hajtottak végre rajta, majd mesterséges kómába helyezték.

Hirdetés

Tizenkilenc nap telt el, és az orvosok úgy ítélték meg, hogy nincs már remény, hogy a lány valaha is agytevékenységet mutasson, ezért javasolták, hogy kapcsolják le őt a gépekről.
Háromszor történik meg az emberi test gépekről való lekapcsolása, hogy az első két esetben még esélyt kapjon az életre. Az első két próbálkozásra semmilyen életjelet nem adott a lány teste.

Hirdetés

A harmadik lekapcsoláskor egy ápoló megtörölte a lány lábát egy hideg törlőkendővel, és észrevette, hogy a lábujja megmozdult. Az orvosok nagyon meglepődtek, azonban úgy döntöttek, hogy ezek után mesterségesen lélegeztetik a lányt, mert mégis van még remény a felépülésére!
Nem sokkal később, újabb műtéteknek köszönhetően már gépek nélkül is tudod lélegezni. Csodával határos dolog történt, mert két hónap és újabb 3 műtét elteltével a lány már haza mehetett a kórházból!
Mosolygott, és nem tett le az álmáról, hogy ügyvéd legyen! Ehhez persze járni és beszélni és újra kellett tanulnia, de a lehetőség most újra előtte áll! A neurológusok folyamatosan vizsgálják, és rájöttek arra, hogy minek köszönheti ezt a csodát. Az agya egyik fele ugyanis teljes mértékben jól működik, és átvette a sérült felének funkcióit!

Hirdetés


Így a lány képes a hétköznapokban egyre jobban és jobban funkcionálni!
Az orvosok és ápolók állhatatos munkájának köszönhetően ma már újra reális esély számára, hogy ügyvéd lehessen!
Neked mi a véleményed, ugye, hogy csodálatos?

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés