Hirdetés

Egy fotó többet mond ezer szónál – ezek a képek egy millió szónál is többet érnek! Tökéletes fotók, amelyek ha beszélni tudnának, elképesztő…

Egy fotó többet mond ezer szónál – ezek a képek egy millió szónál is többet érnek! Tökéletes fotók, amelyek ha beszélni tudnának, elképesztő történeteket mesélnének el nekünk.
Inspiráló, nem mindennapi képek – hiába mutatnak csak egy egyszerű tájképet vagy állatot, van bennük valami egészen varázslatos. Rámutatnak az élet szépségeire, és arra, hogy mennyire gyönyörű is ez a bolygó, benne az egész világ, minden ember, állat és növény – valószínűleg ezeket a képeket otthon nézed egy monitoron keresztül, vagy épp útközben a mobilod képernyőjén, de mégis megmozgatnak benned valamit – és ez a célja minden egyes fotónak. Valami pluszt adni, egy kicsit hozzátenni a lelkünkhöz, a boldogságunkhoz.
Nem a világot akarják megváltani ezek a fotók, csak kicsit kiemelni téged a szürke hétköznapokból, akár csak pár perc erejéig, és feldobni a napodat. Reméljük sikerül.
Jó mosolygást kívánunk!
Tóparti templom a reggeli ködben.

Reggeli sorakozó a sirályoknál.

Egy néni, aki saját szemével akarja látni a sztárokat.

Egy alvó nyuszi

Navaggio-öböl, Zakynthos

Egy sarki róka

Itt nincs szükség DNS tesztre!

Néhány különleges esetben, a feketét és fehéret lehet együtt mosni.

Kicsi a rakás

Van, amit jobb közösen csinálni.

Barátság.

Ablak az égre

Egy bébi kenguru

Őszi színekbe borult táj

Kristálytiszta óceán, Indozénia

Egy boldog szőrgombóc

Mont Assiniboine, Kanada

A kíváncsiság három szintje.

Forrás: mindenegyben.net

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés