Hirdetés


A 2024-es kínai újév 2024. február 10-től 2025. január 28-ig tart. Ez az időszak különleges minden jegy számra, de lesz köztük néhány kimondottan szerencsés: a Patkány, a Majom és a Kakas szülötetteinek az előrejelzések szerint különösen kiváló évük lesz.

Hirdetés

Patkány
2024 a szerencse és a lehetőségek éve lesz: akár meglévő viszonyban él, akár új szerelmet keres, megerősödik majd a párja és ön közötti kötelék. De az év kedvező lesz abban is, hogy javítsa pénzügyi helyzetét, szakmai kilátásait. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a szerencse önmagában nem elegendő, a kemény munka, az elkötelezettség és a kitartás elengedhetetlen lesz céljai eléréséhez. Ha ez megvan, a szerencse ajtókat nyithat meg ön előtt, elszántsága és erőfeszítése pedig segíteni fog abban, hogy be is mehessen rajtuk.

Hirdetés

Bivaly
2024-ben hatalmas siker és előléptetés jöhet a karrierjében: egy női felettes létfontosságú pozíciót ajánlhat, de ezzel együtt sajnos megszaporodnak az irigyei is. Ami a magánéletét illeti: mivel hagyományosan a Sárkány éve a család bővítéséhez kapcsolódik, ha családalapítást vagy új gyermek érkezését fontolgatják, ez az év tökéletes lesz rá. A házasságkötésre – még idősebb korban is – legkedvezőbb hetek áprilisban, augusztusban és novemberben lesznek. Az ekkor kimondott igen valóban hosszú távra szól.

Tigris
A következő éve „érdekes” időszakokból áll majd, mert a Sárkánnyal való kapcsolata nem éppen pozitív. Éppen ezért az eddigieknél több kihívással fog szembesülni, karrierjében és az anyagiakban gyakran merülnek majd fel akadályok és bajok, amiket csak higgadtsággal, a törvény betartásával tud majd legyőzni. Jelentős béremelésre nem számíthat, a kockázatos befektetéseket is kerülje el, és az egészségére is nagyon figyeljen! Ha házasságban él, ezen az életterületen is viták jöhetnek, ha viszont párt keres, izgalmas kalandokban lehet része.

Hirdetés

Nyúl
2024 a megpróbáltatások és lehetőségek évét hozza el, ami személyes fejlődéséhez vezet. Lesz lehetősége sikerre és anyagi növekedésre, de ehhez el kell kerülnie az elhamarkodott döntések meghozatalát és erős szövetségesek szükségesek a munkahelyén. Karrierje szempontjából kedvező lesz az április, az augusztus és a december, de legyen résen márciusban, júniusban és szeptemberben. Új szerelem keresése vagy a meglévő kapcsolata megerősítése esélyeinek növelése érdekében vegye fontolóra a feng shui segítségét: a szerelemhez és a romantikához kapcsolódó tárgyak elhelyezését otthona délnyugati sarkában, illetve viseljen vagy tartson magánál rózsakvarc követ.

Sárkány
Izgalmas év jön, a Sárkány éve döntő hatással lesz a Sárkányokra, növelve természetes tulajdonságaikat, a bátorságot az önbizalmat és a függetlenséget. Ennek eredményeképp a Sárkány felhatalmazva érzi magát arra, hogy átvegye az irányítást az élete felett és szenvedélyesen kövesse a céljait. Ez az energia azonban kihívásokat és akadályokat is hozhat, elsősorban azon szülöttek számára, akik vonakodnak alkalmazkodni. Ha karriercsúcsokat szeretne elérni, fontos, hogy ne azonnal akarja és ne ússzon árral szemben. A legjobb stratégia, ha kis lépésekkel halad nagy céljai felé. A még párt kereső Sárkány dolga nem lesz könnyű, de a flörtölési késztetéseket feladva tudatos döntés után végre megtalálja a régóta várt boldogságot.

Kígyó
Szenzációsan fogja érezni magát 2024-ven, a szerencse ön mellé szegődik. Nagy mennyiségű pénz vár önre, nem lesz probléma az anyagiakkal. Már 2024 elejétől állandó jövedelme lesz, valamint számos más forrás is, ahonnan pénzt kap. Ha új vállalkozást vagy céget kíván indítani, az év első felében tegye, mert akkor minden sikerül. Az év legszerencsésebb hónapjai a február, március, április és november lesz – pénzügyi horoszkópja biztosítja, hogy az ősz és a tél igen jó bevételeket hoz majd. Szerelemben a kihívások éve lesz 2024 – meglehet, hogy váratlanul találkozik egy exével, és ez teljesen összezavarja, akkor is késztetést érez a vele való újrakezdésre, ha már foglalt a szíve.

Hirdetés


Lehetőségekkel és jóléttel teli évet hoz önnek 2024. Érdekes tanulságot vonhat le a múlt hibáiból, lehetővé téve azt, hogy irányt váltson, és visszatérhessen a helyes útra, közben olyan készségeket fejleszthet ki, melyekkel leküzdheti a kihívásokat, elérheti a sikert és fenntartja azélethez való pozitív hozzáállását. Az év egyértelműen a sikerek éve lesz – pénzügyi növekedés és jólét várható. Ami a szívügyeket illeti: a Sárkány éve helyreállítja a válás szélén álló párok kapcsolatát, ha hajlandók keményen megdolgozni érte. Különösen a házas vagy stabil kapcsolatban élők tesznek meg mindent azért, hogy felélesszék párjuk szenvedélyét, és szorosabbra fonják a köztük lévő köteléket.

Kecske
Pénzügyi hullámvölgye miatt érdemes lesz kerülnie a felesleges kiadásokat, de karrierjében is kisebb akadályokba ütközhet. Az emésztőrendszerével kapcsolatot egészségügyi problémákat érdemes kivizsgáltatnia, és jobban odafigyelnie a kiegyensúlyozott étrend betartására. A szerelmi életében izgalmas változások várhatóak: eddig a szeretteit helyezte előtérbe magával szemben, de most új romantikus lehetőségeket és igényeket fedezhet fel önmagában, amiket mindenképpen el akar érni akár régi, akár új kedvese mellett. Az ősz igen pozitív változást hoz: a párkapcsolatban élők életébe visszatér a szenvedély.

Majom
2024-ben a legszerencsésebb csillagjegyek közé tartozik, még akkor is, ha az első negyedévben nem érzi így. Ne bánja, kétségtelenül ragyogni fog a második negyedévben, mely arra fogja ösztönözni, hogy olyan jelentős befektetéseket hajtson végre, melyeknek megtérülése nagyon busás lesz. Arra vigyázzon, hogy nyáron ne menjen bele a barátok által ajánlott törvénytelen bizniszbe, egy hobbiját üzletté fejlesztve sokkal jobban járna. Az év vége felé egy kisebb pénzügyi hanyatlást tapasztal, ami megtöri az önbizalmát és optimizmusát és ez egészségügyi problémákban jelentkezhet, de ne féljen, ez csak átmeneti krízis.

Hirdetés

Kakas
A Majmokhoz hasonlóan önnek is igen virágzó éve lesz 2024. Akinek hitele van, és a visszafizetés mellett dönt, fellélegezhet, mert hitelezői a szokásosnál engedékenyebbnek lesznek. Ráadásul dőlni fog önhöz a pénz: ízelítőt kap a luxus életből, egy Sárkánnyal az oldalán új magasságokat érhet el. Fontos azonban, hogy ne váljon önelégültté, mert a körülményei azonnal megváltozhatnak. A szerelemben már nem lesz ennyire nyugodt a helyzet, bár az egyedülállók párra találhatnak.

Kutya
Valószínűleg nem fog nagy kihívásokkal szembesülni az évben, de a pénzügyekben az első negyedévben meglehetősen aktív lesz. Az év elejétől a szabadúszók és az üzletemberek megnövekedett jövedelemre számíthatnak, ha pedig alkalmazott, egy munkahelyváltásnál jelentős béremelésre számíthat. A második félév még jobb lehet, ráadásul az egészségével sem lesz gond. Ami a szívügyeket illeti: 2024 elején a hosszú távú kapcsolatokat kellemetlen ingatlanügyek és jogi kérdések kezdhetik ki.

Disznó
2024-ben a Disznó jövedelme és vagyona nem csak önmagától függ, hanem a körülötte lévő emberektől is, akik jelentős szerepet játszanak a pénzügyeiben. Az év közepén nagy pénzügyi kihívásokat jeleznek a csillagok, az év végére azonban pozitív fordulat várható – ősszel a horoszkópja számos ígéretes projektet jelez, amelyek karriernövekedést és magas jövedelmet ígérnek. Nem kizárt, hogy a legfelső pozícióba kerül, vagy egyéni vállalkozó lesz. Szerelemben számos jó lehetőséget tartogat az év, különösen a második felében lesz oka boldogságra. Az egyedülállók egy régi barátjukban találhatnak szerelmükre.

Forrás
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés