Hirdetés

Fotó: TV2


Gazsi Gizi, a neves jósnő, előrejelzéseket tett a 2024-es évre, amely ígéretes változásokat hordoz, annak ellenére, hogy a világ még mindig háborús konfliktusokkal, katasztrófákkal és járványokkal küzd. A jósnő szerint a nyolcas szám alatt álló új év új kapcsolatokat, szerelmet, sikert, anyagi biztonságot és változásokat ígér az emberek számára, különösen a sárkány évében.

Hirdetés

Gazsi Gizi a keddi Mokka műsorban elmondta, hogy bár a 2024-es év jobbnak ígérkezik, mint az előző, a konfliktusok és katasztrófák továbbra is jelen maradnak. Azonban hangsúlyozta, hogy az emberek ráébredhetnek a szeretet jelentőségére. „Előbb-utóbb rájönnek az emberek, hogy nem a háború és nem is az anyagiak fontosak, hanem a szeretet. A szeretettel sokkal több mindent meg fogunk tudni oldani” – mondta Gazsi Gizi.

Hirdetés

A jósnő szerint 2024-ben érdemes lesz kockázatot vállalni a munka terén, hiszen a siker és anyagi biztonság a nyolcas év pozitív hozadékai közé tartozik. Gazsi Gizi bátorítja a bizonytalanokat is, mondván, hogy a pozitív hozzáállással gyorsan megoldódhatnak a problémák.
Összességében Gazsi Gizi szerint 2024 egy reményteljes év, amely új lehetőségeket és változásokat kínál az embereknek, különös tekintettel a szeretet és összetartás fontosságára.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés