Hirdetés

Tudjuk, hogy az élet kemény, ezért rezzenéstelen arccal megpróbálunk készen állni minden kellemetlen helyzetre. De egyik nap látunk egy pénztárost, aki egyszer csak úgy dönt, kifesti a körmét egy lebénult lánynak, másnap egy zenészt, aki segít egy hajléktalannak, és megértjük, hogy mindig van valami jó ebben a világban.
Lenyűgöző képek következnek, melyek bizonyítják, hogy a kedvességnél nincs nagyobb szupererő.

A körömszalonban megtagadták ennek a lánynak a kiszolgálását, mondván, “túl sokat mozgolódik”. Ezért egy pénztáros úgy döntött, vesz egy üveg körömlakkot, és ebédidőben kifesti a lány körmeit.

Ultrahang felvétel 3D-ben nyomtatva a vak kismamának.

Ez a kép a nagyapámról néhány héttel a 95. születésnapja előtt készült. Azt mondta: “Legalább már amiatt nem kell aggódnom, hogy fiatalon halok meg.”

Ennek a rizstermesztőnek a földjeit teljesen elmosta a víz, ami egy barlangot is elárasztott, ahol gyerekek rekedtek. A nő csak annyit mondott: “Nem számít, csak az a fontos, hogy a gyerekek élve jussanak ki.”

A rendőrök egy autóban rekedt, fuldokló nőt próbálnak kimenteni.

“A nagyapámnak idősek otthonába kellett költöznie, mivel az Alzheimer-kórja súlyosbodott. Akárhányszor meglátogatom őt a lányommal, felvidul és úgy viselkedik, mintha fiatal lenne.”

Zenész – hatalmas szívvel.

A tábla szövege: “Ha hajléktalan vagy, vagy segítségre van szükséged, vegyél el a tokból annyi pénzt, amennyi kell. Én csak egyszerűen szeretek gitározni.”

“Eladtam az autómat, hogy fizetni tudjam a kutyám műtétjét.”

Egy sokkos állapotban lévő katona.

“A diplomázós csoportom és a 92 éves csoporttársunk.”

“Ma egy fáradt kis méhecske szállt a kabátomra. Megkínáltam egy kis lekvárral a fánkomból. Boldogan nyalogatta fel, és újra lett energiája, hogy elrepüljön.”

“A feleségem és én aggódtunk, hogy a lányunk nehezen fog barátokat találni az oviban. Végül kiderült, hogy itt nekem lesznek még gondjaim…”

Apukák egy “Készítsd el a lányod haját saját kezűleg” tanfolyamon.

A kukások szünetet tartanak.

“Nem mindig könnyű egyedülálló apának lenni, de így néha olyan tapasztalatokat is szerzek, amiket más apák soha.”

“A 2 éves lányunk kedvenc babájának kiesett az egyik lába. Azt mondta neki: “Semmi baj, én úgy szeretlek, ahogy vagy.” Ezután szereztünk egy kerekesszéket a babának.”

Miközben a buszra várt, ez a srác az összes szemetet felszedte maga körül, és bedobta a kukába.

“A lányom vak. A 9. születésnapjára készítettünk neki egy csokoládét braille írással. Az volt ráírva: Szeretünk, és boldog szülinapot!”

“Az én kis 3 évesem azt játssza, hogy ő Apa, aki otthonról dolgozik informatikai területen. Van billentyűzete, egere, monitora és persze kávéja is.”

“Anyukám írt egy üzenetet, hogy újra anya lesz. 1 perccel később megérkezett ez a fotó.”

“Az emberek a fedélzeten nem ismerik egymást. Ez a nő életében először repült, és borzasztóan félt. A férfi beszélgetett vele, és megfogta a kezét. Egyszerűen emberként viselkedett.”

“Ez az utolsó üzenet, amit a nagyapám hagyott a nagyanyámnak, mielőtt meghalt.”

Hirdetés
Hirdetés