Hirdetés


Egy váratlan fordulatként előkerült videófelvétel hozza felszínre Zámbó Jimmy tragikus sorsának eddig ismeretlen részleteit. A Szadai Televízió archívumából előkerült anyagban a népszerű énekes barátai és testőre osztották meg véleményüket és érzéseiket az eseményekről, amelyek Jimmy halálához vezettek.

Hirdetés

Turi Lajos énekes, aki az újév előtti bulin együtt ünnepelt Jimmyvel, részletezi a videón, hogy az énekes azon a napon józan volt, és semmiféle alkoholt nem fogyasztott. Aznap reggel még együtt köszöntötték az új évet, ami Turi számára a tragédia hirtelen bekövetkezését még felfoghatatlanabbá tette.

Hirdetés

Delhusa Gjon, aki szoros barátságban állt Zámbó Jimmyvel, szintén megszólal a felvételen. Elmeséli, hogy számos telefonhívást kapott aznap reggel, és amikor felesége közölte vele a tragikus hírt, mélyen megrendült és azt nevezte élete egyik legsúlyosabb pillanatának.
A felvétel egy másik fontos szereplője Tóth Krisztián, Zámbó Jimmy testőre. Krisztián őszintén beszél arról, hogy aznap nem volt mellette, amiért mélyen hibáztatja magát. Úgy érzi, ha ott lett volna, talán megakadályozhatta volna a tragédiát.
Az elfeledettnek hitt videó újra napvilágot látva nemcsak a közeli barátok és munkatársak megrázó vallomásait hozza felszínre, de új kérdéseket is felvet az ikonikus énekes halálának körülményeiről. A felvétel előkerülése újabb fejezetet nyit Zámbó Jimmy rejtélyes tragédiájának megfejtésében, tovább szítva a rajongók és a közvélemény érdeklődését.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés