Hirdetés


Romániából költöztem Magyarországra egykori férjemmel, akivel már nem egy az utunk. Idén 3 éve, hogy megszületett drága kislányom Petra, aki nagy bánatomra olyan lett mint én, sajnos örökölte a “mélynövésű” törpe géneket. Néhai férjemmel bíztunk benne, hogy nem így lesz, de sajnos az élet nem volt oly kegyes velünk, Ő elhagyott minket részben emiatt és azóta is rémálom az életünk:

Hirdetés

A környezetünkben élő emberek egy jelentős része szomorú, de igenis lenéz, véleményez és lesajnál minket azért, mert mások és “furcsák” vagyunk. Nem igazán értjük ezt, és szeretném megkérdezni a nagy közönség véleményét is, miért kell így lenézni a másikat, azt, aki sajnos nem tehet arról, hogy így született és “hátrányos helyzetű” lett és nem olyan mint a többi “normális” embertársa? (tisztelet a kivételeknek) ..?

Hirdetés

Nagyon nehéz ezzel együtt élnünk, és már a kislányom is látja rajtam azt a határtalan fájdalmat, amit ez okoz bennem. Ha ön szerint is érünk annyit mint a többi “normális” ember, egy jó szóval kérjük támogasson bennünket és segítsen megérteni, miért ilyen gonoszak és buták a magyar emberek azokkal szemben, akik kicsit is “mások”mint a megszokott? Hálás köszönettel, Petra édesanyja.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés