Hirdetés


Nem lesz mindenkinek felhőtlenül boldog a szerelmi élete júliusban, ugyanis a párban élők kisebb-nagyobb problémákra, egy harmadik felbukkanására, de akár szakításra is számíthatnak, míg a párkeresőkre akkor találhat rá a szerelem, ha hajlandóak lesznek változtatni a megszokásaikon.
Te vajon mire számíthatsz a szerelemben júliusban? A csillagjegyed alapján kiderül!

Hirdetés

Kos:
Ha van párod, akkor júliusban ideje kielemezned a kapcsolatodat, ami mellett beszéljétek meg a kedveseddel, hogy hogyan javíthatnátok a mindennapokon, hol segíthetnétek egymásnak az eddiginél többet, de azt is osszátok meg egymással, hogy kinek mi esne jól! Halmozd el őszinteséggel és törődéssel a társadat, akitől cserébe ugyanezt fogod visszakapni!
Ha párt keresel, akkor a július elhozza neked a boldogságot, mert a leendő kedvesed ott van a közvetlen közeledben. Lehet, hogy nem címlapmodell és nem ostromol naponta, viszont a csendessége és a figyelmessége nagyon árulkodó. Teljesen biztos, hogy már ismered ezt a személyt, csak eddig még nem indult be a kémia kettőtök között.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Bika:
Párkapcsolat esetén hiába vágysz békés, csendes, szerelmes napokra, mert július eleje ezt nem hozza meg neked, ugyanis a kellemetlen hatások problémákat és veszekedéseket generálhatnak a nyár második havában. Annak érdekében, hogy ezt elkerüld, változtatnod kell a megszokásaidon és új lendületet kell vinned a mindennapokba.
Ha nincs párod, de szeretnél, akkor júliusban tenned kell azért, hogy rád találjon a szerelem! Bátran randevúzz, menj bulizni, vegyél részt a társasági eseményeken, flörtölj kedvedre, mert a nyár második havában nem lesz mit vesztened!
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Ikrek:
Ha van párod, akkor a július nemcsak hőséget hoz, hanem sok romantikát is. Bár a nyár második hava felemelő időszak lesz a számodra, mégis légy óvatos, mert fennáll a veszélye annak, hogy egy különös szerelmi háromszögbe keveredsz, aminek alakulása csak rajtad fog múlni. Ezzel kapcsolatban hozz számodra jó döntést, de minél gyorsabban, nehogy sokáig tartson ez az állapot!
Ha párt keresel, akkor hagyd el a megszokott közegedet júliusban, aminek heteiben bátran mutasd meg a világnak, hogy micsoda csábító rejlik benned! A nyár második havában fel fog tűnni neked is, hogy milyen sokaknak sikerült felkeltened az érdeklődését, és lesz köztük valaki, aki tartósan próbál meghódítani. Bátran hívd el randevúra azt, aki megtetszik, mert semmit sem veszíthetsz!
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Rák:
Párkapcsolat estén javítanod kell a szerelmi életeden júliusban! Ha nem akarsz szakítani a jelenlegi kedveseddel, hogy újat keress, akkor használd fel a Vénusz inspiráló hatásait és közöld a társaddal, hogy elégedetlen vagy! Ha több érzelemre és testiségre vágysz, akkor azért neked is tenned kell!
Párkeresőként a körülmények kedvezni fognak az új szerelemnek júliusban, aminek időszakában valaki úgy behálóz, hogy abból sehogy sem tudsz kiszabadulni, egy idő után pedig nem is akarsz kivergődni onnan. A nyár második havában bátran vesd bele magad az életbe, járj bulizni, ismerkedj, sőt, akár egyéjszakás kalandba is belemehetsz.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Oroszlán:
Ha van párod, akkor vegyes érzelmeid és furcsa gondolataid támadhatnak júliusban, aminek heteiben azon törheted a fejed, hogy mit kezdj a társaddal, miként kelthetnéd fel jobban a figyelmét? A nyár második havában muszáj elgondolkodnod azon, hogy a pároddal maradsz, vagy inkább szakítasz. Júliusban sikerül meghoznod a legjobb döntést, legyen az bármi.
Ha párt keresel, akkor ördögi körben találhatod magad júliusban, ugyanis a kiszemelted másra vágyik, aki pedig téged szeretne meghódítani, annak te nem adsz esélyt. Egy ilyen helyzetben az a legjobb, ha taktikát váltasz és módosítasz néhány dolgon. Például érdemes lenne új közegben, idegenekkel teli társaságban időznöd a nyár második havában.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Szűz:
Ha párkapcsolatban élsz, akkor jó dolgokra számíthatsz júliusban, aminek heteiben úgy kivirulsz, mintha csak most ismerted volna meg a szerelmedet. A pároddal lendületesen töltitek a nyár második havát, aminek időszakában megismeritek egymás titkos oldalát, ami újra hatalmas vonzalmat teremt kettőtök között. Ez nemcsak elnyeri a tetszésedet, hanem még csábítani és inspirálni is fog.
Ha párt keresel, akkor júliusban ki kell lépned a fényre, hiszen senki sem fog közeledni feléd, ha nem vagy nyitott és befogadó. Ha szeretnél társat találni, akkor tenned kell ennek érdekében a nyár második havában!
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Mérleg:
Ha van párod, akkor ne akard őt erővel megtartani júliusban, mert ezzel csak ellenállást és a szakítás veszélyét érnéd el! Ne köss bele minden apróságba, hanem inkább köss kompromisszumokat, légy belátó és tartsd tiszteletben, ha a kedvesed önálló döntéseket akar meghozni, mert ez nem a kapcsolat vége, hanem csak egy új kezdet!
Párkeresőként ne feledd, hogy az őszinteség fontos az első randevún! A nyár második havában bátran fedezz fel új helyeket, merj ismerkedni, mert ezzel alaposan megnöveled annak az esélyét, hogy egy olyan személlyel találkozz, aki rendelkezik az általad fontosnak tartott értékekkel. Júliusban sikerül kiválasztanod a legjobbat a sok jelölt közül.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Skorpió:
Párkapcsolat esetén mozgalmasnak ígérkezik a július, aminek időszakában fontos döntéseket kell meghoznod érzelmi téren. A nyár második havában vagy így, vagy úgy, de biztos, hogy egy másik irányba indulsz el. Az események teljesen kiszámíthatatlanok júliusban, ezért számíthatsz arra, hogy az, amit valamiről eleinte hiszel, még jobb lesz a következő lépés után.
Ha párt keresel, akkor júliusban fel kell hagynod a megszokásaiddal, át kell alakítanod a mindennapjaidat, mert csak így teremthetsz új lehetőségeket arra, hogy rád találjon a szerelem! Bátran menj új helyekre, próbálkozz új közegben és hagyd el néhány régi szokásodat. Ha megmutatod a vonzerődet, akkor a hatás sem fog elmaradni a nyár derekán!
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Nyilas:
Ha van párod, akkor a kapcsolatod pozitív irányt vesz júliusban, ugyanis komoly lépéseket tehettek a közös jövőtök felé, méghozzá úgy, hogy azzal mind a ketten meg lesztek elégedve. A nyár második havában tele leszel energiával, vággyal és romantikával. Elöntenek az érzelmek, a párod pedig olyan figyelmes lesz lesz veled, amilyen soha korábban nem volt.
Párkeresőként minden esély megvan arra, hogy júliusban megtalálod a vágyott szerelmet, ugyanis a Vénusz megteremti az ehhez szükséges körülményeket. Ugyanakkor nem kizárt, hogy ezt flörtök és randevúk előzik meg. A legjobb az lesz, ha mindenkinek adsz egy esélyt a nyár második havában, ugyanis ez is része annak a folyamatnak, amely végén megtalálod az új párodat.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés

Bak:
Párkapcsolat esetén a legjobbat hozza ki belőled a nyári hőség júliusban. Tele leszel szenvedéllyel, ám erre nemcsak a kedvesed figyel fel, hanem valaki más is. Ez utóbbit csak ésszel használd ki, nehogy komoly vitához vezessen a féltékenykedés! Ha mégis hűtlenségre adod a fejed, akkor ügyelj, hogy ne bukj le a társad előtt…
Ha párt keresel, akkor júliusban lesz részed randevúkban és flörtökben, amelyek esetében fontos, hogy mindenkinek adj egy esélyt, mert lehet, hogy életed szerelme első pillantásra nem elbűvölő, nincsenek milliárdjai, viszont a szíve csak érted dobog.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Vízöntő:
Ha van párod, akkor július nyugalomban telik, ugyanis a szerelemi életed örömteli és átlátható lesz. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy közös programot szervezel a kedveseddel, de ne kizárólag a hétvégére! Az együtt töltött idő, ami során elmehettek akár koncertre, vagy színházba is, közelebb hoz majd titeket, a szerelem érzése pedig mesés élmény lesz a nyár második havában.
Párkeresőként minden esélyed meglesz arra júliusban, hogy randevúzz és flörtölj, úgyhogy ha szeretnél felhagyni a szingli élettel, akkor engedd, hogy mások közelebbről is megismerjenek, mert így rá fogsz jönni, hogy az irántad érdeklődök közül ki lehet az, akivel igazi kapcsolatba kezdhetsz.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Hirdetés
Halak:
Ha kapcsolatban élsz, akkor júliusban őszintének kell lenned, mert ellenkező esetben nagy bajban találhatod magadat! Meg se próbáld becsapni a párodat! Ha szakítani akarsz, akkor azt mondd meg neki egyenesen! Ha esélyt kapsz arra, hogy valaki mással ismerkedj, akkor élj azzal! Ha viszont kitartasz a jelenlegi kedvesed mellett, akkor is teljes gőzzel haladj előre!
Ha párt keresel, akkor júliusban nyugodtan utazz el valahova egyedül! A szerelem benne lesz a levegőben ott, ahol leszel, de csak akkor ha a megszokott közegedet lecseréled új helyekre. A nyár második havában vár rád a mámor, odaadás, a kedvesség, és egy olyan magával ragadó érzés, amilyenben még soha nem volt részed. Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Forrás: life.hu
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés