Hirdetés


A kis Amber-Rose Kordiakra-ra játék közben rádőlt egy közel három mázsás traktorkerék, és a kislány beszorult alá. Az apja rohant segíteni, ám nagyon nehéz dolga volt, hogy valahogyan leszedje az óriási kereket bajba került kislányáról.

Hirdetés

Szerencsére végül sikerrel járt, azonban a kislány szörnyű sérüléseket szenvedett, számos csontja, és az arca is összezúzódott. Az orvosok azt mondták, hogy csoda, hogy a 10 éves kislány túlélte a balesetet. Kómában volt, amikor pedig abból magához tért, elmesélte, hogy mit látott odaát.
Először fölülről látta magát, ahogyan apja segített a traktor kerekét leemelni róla, majd a mennyország felé lebegett egy fehér fény és a folyamatos imái ereje által.

Hirdetés

Kellemes és boldog élményként írja le a mennyországot, azonban azt is elmondta, hogy teljesen át tudta érezni, hogy mit érez a családja: minden bánatukat és szenvedésüket. Végül éppen azért döntött úgy, hogy tovább fog élni, és “visszatér”, mert nem akart imádott családjának több szenvedést okozni.

A balesetet okozó traktorkerék, fotó: mirror.co.uk
A kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az agya és több szerve is komolyan megsérült, és még az orvosok sem tudták sem az arcát, sem pedig a csontjait teljesen rendbe hozni.. Most a család a rehabilitációra gyűjt.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés