Hirdetés

Szakemberek szerint sokat számít a gyerek pozitív személyiségfejlődésében, ha háziállatok is vannak a közelében. Így sokkal nyitottabb, barátságosabb, önzetlenebb lesz a kisgyerek. Ismerkedjünk meg Eisleigh és Clyde csodálatos párosával.
Az aranyos kislány Eisleigh, és Clyde a pitbull kutya már 365 napja élnek együtt, elválaszthatatlan kötelékben. Brandi Hodges, a kislány édesanyja egy éven keresztül fényképezte ezt a nem mindennapi barátságot.
A kislány és a pitbull a nap legnagyobb részében egymás társaságában vannak, éppen ezért nem volt nehéz elkészíteni az alábbi csodálatos fényképsorozatot. Tulajdonképpen a téma ott hevert a fotós lába előtt, már csak okosan figyelni kellett, hogy el tudja kapni a legbensőségesebb pillanatokat.
A képekből végtelen harmónia, szeretet és bizalom árad. Bár Eisleigh és Clyde egyidősek, ez egyáltalán nem látszik rajtuk, ugyanis Clyde kutyamérete jóval meghaladja az egyéves kislányt. A még kölyöklelkű pitbull egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy odabújjon Eisleigh-hez, és kiudvaroljon tőle egy kényeztető simogatást.
A kislány édesanyja nagyon büszke arra, hogy Eisleigh egy ilyen szoros baráti kötelékben és biztonságban nőhet fel. Szerinte Clyde jelenléte egészen biztosan meghatározó lesz a kislány életére a későbbiekben is.
FORRÁS: twice.hu

Hirdetés
Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés