Hirdetés


68 éves lett Bruce Willis, az akciófilmek legendás színésze, akit nemrég demenciával diagnosztizáltak. Azonban a színész továbbra is boldogan él a családja körében.

Hirdetés

Felesége egy szívszorító üzenettel és egy videóösszeállítással köszöntött meg, amely bemutatja a pár boldog pillanatait. A Drágán add az életed! sztárjának állapotáról a család korábban nyilatkozatot adott ki, és arra kérte a rajongókat, hogy tartsanak velük imáikban és gondolataikban.

Hirdetés

Demi Moore az Instagramon posztolta, ahogy a Willis család a “Boldog születésnapot” énekelte a hollywoodi színészlegendának.
“Boldog születésnapot, BW! Annyira örülök, hogy ma ünnepelhetünk téged. Szeretünk téged és szeretjük a családunkat. Köszönöm mindenkinek a szeretetet és a kedves jókívánságokat – mindannyian érezzük őket”.- írta a videóhoz

Hirdetés

“Ő maga a szeretet, és rengetegen szeretik. És én is mindig szeretni fogom. Boldog születésnapot, édesem. Az a születésnapi kívánságom Bruce-nak, hogy tartsátok őt továbbra is az imáitokban, mert az érzékeny Halak lelke ezt érzi majd. Köszönöm szépen, hogy szeretitek és törődtök vele” – írta Emma Heming Willis.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés