Hirdetés

Az ikrek, Lia Rose és Ava Marie 2010. július 7-én születtek az Amerikai Egyesült Államok Kalifornia államában. Igen, idén már 11 évesek lesznek! Születésük sok-sok boldogságot hozott az egész családnak!
Természetes szépségüket a valószínűleg a szüleiktől örökölték, akik szintén igen szép párt alkotnak. Akármerre ment az anyuka a kicsikkel, mindig ámultak és bámultak az emberek, és mindenki nagy szeretettel fogadta őket. Már igen korán szerették volna megmutatni magukat a világnak, de anyukájuk eleinte ellenezte mindezt. Ám aztán mégis belement…
Amikor az anyukát arról kérdezték, hogy miért pont a lányok hétéves korában keresett fel egy modellügynökséget, elmondta, hogy a hetes számot szerencsésnek tartja, és jelnek érezte, hogy az ikrek 2017. július 7. napján töltötték be a hetedik évüket.
Ezután olyasmi történt, amire nem számítottak: a modellügynökségek tülekedtek azért, hogy a lányokkal dolgozhassanak! Kikiáltották őket a világ legszebb ikreinek. A közösségi oldaluk egyre népszerűbbé vált, az életük teljesen megváltozott! Ma már 300 000-nél is több követőjük van.

Hirdetés


Az édesanyjuk egyébként azzal a feltétellel engedte meg nekik, hogy modellkedjenek, hogy annak semmilyen káros következménye nem lesz a fejlődésükre, valamint az iskolai osztályzataikra nézve. Eddig szerencsére úgy tűnik, hogy ez sikerült is!Ennek ellenére azért elgondolkodtunk, hogy a saját gyerekeinknek megengednénk-e mindezt… Nagyon nehéz erre válaszolni. Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés