Hirdetés


Paul Alexander, aki gyermekkorától kezdve több mint hét évtizedet töltött egy vastüdőben, 78 éves korában elhunyt. A rendkívüli élettörténetű férfi halálhírét közösségi média oldalain, köztük a GoFundMe és a TikTok platformjain is bejelentették. A GoFundMe oldal, mely korábban adományokat gyűjtött Paul számára, most már nem fogad támogatásokat, megerősítve a tragikus hírt.

Hirdetés

“Paul Alexander, a vastüdőben élő ember tegnap hunyt el. Gyermekként túlélve a gyermekbénulást, több mint 70 évet élt a készülékben. Ezalatt Paul egyetemre járt, ügyvéddé vált és könyvet publikált. Története szerte a világon utazott, pozitívan befolyásolva embereket. Paul hihetetlenül inspiráló példakép volt, akit továbbra is emlékezetben fogunk tartani” – olvasható a közleményben.

Hirdetés

Az aggodalmak Paul egészségével kapcsolatban néhány nappal korábban erősödtek, amikor közösségi média menedzsere, Lincoln bejelentette, hogy Pault sürgősen kórházba kellett szállítani, ahol megállapították, hogy covidos. Paul élete utolsó éveiben továbbra is aktívan részt vett a közösségi médiában, megosztva történetét és inspirálva ezzel számtalan embert szerte a világban. Menedzsere, Lincoln megjegyezte, mennyire hálásak minden támogatónak, akik az elmúlt évek során adományoztak Paulnak, lehetővé téve számára, hogy utolsó éveit boldogságban tölthesse. Kiemelte, hogy Paul temetési költségeit is ezekből az adományokból fogják fedezni, köszönetet mondva a közösségnek az összefogásért és a segítségért.

Hirdetés

Paul Alexander élete és küzdelmei példaértékűek voltak. A gyermekbénulásból adódó kihívások ellenére sikeresen végzett az egyetemen, jogi pályára lépett, és könyvet is publikált, amelyben megosztotta élettörténetét. Története inspirációként szolgálhat mindazok számára, akik nehéz körülmények között is próbálnak kiteljesedni és pozitív hatást gyakorolni a környezetükre. Paul emlékét tisztelettel és hálával őrizzük, mint aki életével példát mutatott az akaraterejéről és a kitartásról.

Hirdetés
@ironlungman Replying to @ⁱˢᵃ ˡᵉᵗ ᵐᵉ ˢᵉᵉ ᵗʰᵉ ᵈᵘⁿᵏˢ Thank you for all of your questions! Paul understands that even questions about the most basic functions of his life are valuable! #conversationswithpaul #ironlung #poliopaul #PaulAlexander #QandA ♬ original sound – Paul “Polio Paul” Alexander

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés