Hirdetés


Az őrangyalok egész életünkön keresztül vigyáznak ránk, megvédenek a kritikus helyzetekben, és irányítják az utunkat a nehezebb időszakokban. Születésekor mindenki kap egy őrangyalt, aki egész életén keresztül “szolgálja”.
Néha kapunk bizonyos jelzéseket, melyekből biztosan következtetni tudunk arra, hogy mellettünk van az őrangyalunk!

Hirdetés

1.Hirtelen hőmérsékletváltozás
Ha a meleg szobában ülsz már egy ideje, és hirtelen valami hideg fuvallatot érzel, akkor biztosan tudhatod, hogy az őrangyalod a közeledben van. Ez akkor is érvényes, ha hidegben vagy, és hirtelen meleget érzel.

2.A jelenlét érzése
Tudni fogod, hogy az őrangyalod melletted van, amikor erősen azt érzed, hogy “jelen van” még valaki egy helyiségben rajtad kívül. Ez egyértelmű jele annak, hogy az angyalod megpróbál kapcsolatba lépni veled.

Hirdetés

3.Rejtélyes illat
Hirtelen valami különleges, kellemes illatot érzel meg. De az is lehet, hogy ez a megmagyarázhatatlan illat emlékeztet is valamire, ismerősnek tűnik.

4.A fények megváltozása
Sokan tulajdonítanak annak jelentőséget, ha hirtelen kialszik a lámpa, vagy felgyúl, esetleg egy sötétebb helyre pillanatok alatt besüt egy fénysugár. A fény hirtelen változása mindenképp őrangyalok jelenlétére utal.

5.Angyali hangok
Ha úgy tűnik, hogy kedves, szelíd hangok suttognak a füledbe, akkor szinte biztos, hogy az őrangyalod próbálja irányítani az életed.

Hirdetés

6.Olyan álmok, melyben angyalok jelennek meg
Legtöbbször az álmokban jelentkezik az őrangyal, ilyenkor ad tanácsot, melyeket érdemes megfontolni.

7.Fehér tollak
Ha a lakásban, vagy egy zárt helyiségben fehér tollakat találsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy az őrangyalod üzen.

8.Fura személyek, -történések
Ha furcsa dolgok történnek veled, vagy olyan személyekkel találkozol, akik nagyon furán hatnak rád, akkor valószínű az őrangyalod védelmez, irányítja az életed.
Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!

Forrás: tudasfaja.com
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés