Hirdetés

Az esküvő olyan alkalom, amit az egész család élvez.
A túlzottan rajongó anyáktól a büszke apákig, az ittas nagynéniktől a beszámíthatatlan nagybácsikig – az esküvők gyakran egyesítik a családokat, amelyek egyébként küzdenek, hogy láthassák egymást. Természetesen a vőlegény vagy a menyasszony belső családjának egyes tagjai gyakran felelősek az eseményért.
Egy menyasszony testvérei számára kétségtelenül ez volt a helyzet. Egy emlékezetes előadást állítottak össze, amiben egy élénk táncot mutattak be, hogy a dolgok valóban mozgásba jöjjenek. Azt kérded, mi teszi ezt különlegessé? Nos, ennek a menyasszony nyolc testvére van…
Jól olvastad, nyolc.

Hirdetés

A vidámság akkor kezdődött, amikor az újdonsült házaspár kört alakított ki az előadók számára. Ezután a menyasszony testvérei a Backstreet Boys klasszikus I Want It That Way” című klasszikusára táncoltak, és egy olyan pózban zárták, amelyben mindegyikük napszemüvegben volt látható egymás mellett.
A következők a lányok voltak. A menyasszony négy lánytestvére a Glee televíziós musicalből a “Tell Him” (eredetileg Linda Ronstadt dala) című számot adta elő.

Ezt követően a fiúk visszatértek, hogy táncra perdüljenek, mielőtt a lányok emelték a hangulatot Meghan Trainor “Better When I’m Dancing.” című számával.
A végére maradt a legjobb, a testvérek összegyűltek az indiai „Radha” dalra. A tömeg visszatartotta a lélegzetét, és azon tűnődött, hogy mit csinálnak majd a testvérek. Elég azt mondani, hogy nem maradtak csalódottak.
Ráadásul mindenki számára egyértelműen látható volt, hogy mit jelent a tánc a menyasszony és a vőlegény számára. Maga a menyasszony több alkalommal úgy nézett ki, mint aki épp a sírás határán áll, de sikerült uralkodnia az érzelmein. A végén egy hatalmas családi öleléssel díjazták, ami többet ér, mint bármely anyagi ajándék, amit adni lehetett volna.
Nézd meg fenomenális műsort a videóban:

Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés