Hirdetés


Csaknem három év után borítékba tette a maszkot Pásztor Erzsi. A Kossuth-díjas színművésznő 2020 óta nagyon ügyel rá, hogy ne kapja el a főleg az idősekre veszélyes koronavírust.

Hirdetés

Lazított a saját intézkedésein
A Kossuth- és Jászai-díjas színésznő korábban maszkban és kesztyűben járt mindenhová az elmúlt években. A kesztyűt minden nap fertőtlenítőszeres vízben mosta ki, hogy elkerülje a megbetegedést. A napokban azonban lazított a privát járványügyi intézkedésein.

Hirdetés

Szigorú volt magával
„Be vagyok oltva, de így is védekezem a vírus ellen. Néhány nappal ezelőtt úgy döntöttem, nem járok többé maszkban a piacra és máshova sem, pedig eddig nagyon szigorú voltam magammal. Ha nézőként mentem színházba, ott is viseltem a maszkot” – mondta a Blikknek Pásztor Erzsi.

Tüdővizsgálaton járt
„Ettől függetlenül nem vagyok óvatlan. Húsvétkor megbetegedtem, nem koronavírus volt, hanem megfáztam a színházban. Napokig rosszul éreztem magam, ezért a biztonság kedvéért a héten elmentem tüdővizsgálatra, ahol megnyugtattak, hogy semmi baj nincs” – fűzte hozzá.

Gyömbér, méz, citrom és fokhagyma
A művésznő nem titkolja, nagyon megviseli a hideg időjárás, de egy hamisítatlan ősi technikát vet be a fertőzések ellen. „Gyömbér, méz, citrom és fokhagyma összekeverve, igazi gyógyszer! Vitaminokkal is támogatom a szervezetem, és igyekszem tömegbe nem menni. Ha pedig muszáj, maszkot húzok” – fogalmazott az Érdemes Művész.

Hirdetés

Fejtörést okoznak a rezsiárak
A vírus után a rezsiárak emelkedése okoz számára fejtörést, főleg, mivel a színházakban emiatt hűvösebb volt idén az előző évekhez képest.

Tudja, hogy kell takarékoskodni
„Én mindig spóroltam az árammal, aki átélte a háborút, tudja, hogyan kell takarékoskodni. De tény, hogy a színházak megsínylették a rezsiárak növekedését” – fogalmazott a színésznő.

Hirdetés

Vigyáz magára
„Én a Turay Idában és a Játékszínben játszom, ott a közönség és a lámpák azért felmelegítették a nézőteret és a színpadot is. Mindenesetre vigyázok magamra, szeretnék még jó pár évig működni” – fogalmazott Pásztor Erzsi, akivel két hete debütált A medve nem játék! című darab a Turay Ida Színházban.
Játszik és utazik

A felejthetetlen teleregény, a Szomszédok Janka nénije korát meghazudtoló módon éli mindennapjait: nyugdíjasként is játszik, utazik, aktív. „86 éves vagyok már, kevesebb van előre, mint hátra, ez már így van. De ettől függetlenül nagyon szeretek élni, és vidáman telnek a napjaim!” – mondta korábban a mindig mosolygós színésznő.

Kiemelt kép: Pásztor Erzsi. Fotó: archív
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés