Hirdetés


Ha egy pizzafutárra gondolunk, általában egy fiatalabb, 20 év körüli srác jut eszünkbe, akinek még semmilyen nehézséget nem okoz, hogy villámgyorsan eljuttassa a még meleg, finom, friss étket a megrendelőkhöz.
Ez a bácsi, Derlin Newey (Roy, Utah, USA) azonban 89 éves korában kényszerült pizzafutárnak állni, mert nyugdíja arra sem volt elég, hogy megfelelően étkezzen és ki tudja fizetni a gyógyszereit.

Hirdetés

Heti 30 órában dolgozott, és naponta kb. egy tucat címre szállította ki a pizzát, így többek között ahhoz a Valdez családhoz is, amelynek tagjai influencerként jelentős követőtáborral rendelkeznek az Instagrammon és a TikTokon is.
A bácsi erről mit sem tudott, a jó szívű család azonban úgy döntött, hogy segít neki, hogy ne kelljen a 90. életévéhez közel is még ilyen kemény munkát végeznie csupán azért, hogy fenn tudja tartani magát.
Nagyszabású gyűjtést rendeztek a követőik között, és egy igen jelentős összeg, közel 4 millió Ft-nak megfelelő dollár gyűlt össze. Az alábbi megható videón az látható, amikor átadják a bácsinak a borítékot, benne a pénzzel. Amikor kibontja, szegény nagyon meghatódik, csak annyit képes kinyögni, hogy “nem is tudom mit mondjak, nagyon szépen köszönöm”.
Nézd meg velünk a megható pillanatokat:

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés