Hirdetés


Sokaknak fejtörést okoz, hogy mit adjanak nászajándékba, és éppen ezért is olyan a legendásan sok a kevéssé ötletes ajándék életünk legszebb napján… Kathy és Brandon Gunn azonban teljesen kivételes nászajándékot kapott a feleség nagynénjétől. A nagynéninek csak az volt a kikötése, hogy ne bontsák ki az ajándékot egészen addig, amíg komolyabban össze nem vesznek.

Hirdetés

A pár házasságáról sokat elmond, hogy a nászajándékot kilenc teljes éven át nem bontották ki… A fehér dobozkát a gardróbjuk felső polcán tartották, és bár sok kisebb civódás volt köztük ebben a kilenc évben, sosem gondolták úgy, hogy akkora volna a baj, hogy érdemes lenne kibontaniuk az ajándékot. A feleség később egy interjúban azt mondta, hogy azért sem bontották ki, mert ez számukra a bukás érzetével lett volna egyenértékű.

Hirdetés

Aztán egy nap, amikor ők is egy esküvőre voltak hivatalosak, arról beszéltek, hogy mit adhatnának nászajándékba. Ekkor eszünkbe jutott a gardróbban felbontatlanul álló, kilenc éves ajándék. Végül úgy döntöttek, most felbontják a dobozt:

A borítékban két kézzel írott üzenetet találtak, illetve egy kis készpénzt, valamint a dobozban egy kristályvázát, két kristály borospoharat, egy habfürdőt és egy szappant. A kézzel írott üzenetek az alábbiak voltak:
Kathy-nek:“Vegyél egy pizzát, rákot vagy bármit, amit mindketten szerettek. Készíts meleg fürdőt.”
Brandon-nak: “Vegyél egy csokor virágot és egy üveg bort.”
Nem ezt várták ettől a kis dobozkától, hanem bölcsességeket, amelyben a nagynéni öt évtizedes házasságának titkát árulja el. Ám tulajdonképpen, ha belegondolunk, mégis pont azt kapták, amit vártak! Csodálatos a nagynéni gondolata, nem?

Hirdetés


Az ajándék mondanivalója azóta nemcsak a párt, de több millió internetezőt is mélyen megérintett: Ne dobjuk el emberi kapcsolatainkat, hanem ha megromlanak, próbáljuk őket megjavítani! Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Egyéb

Hirdetés