Hirdetés


Mikor a 9 éves Gus megtudta, hogy húgát, Catie-t eljegyezték, vegyes érzések kavargottak benne. Bár lelkesen várták mind a családtagok, hogy összeházasodjon Catie és leendő férje, Troy Hudson, Gus aggodalmakat érzett az eljövendő változások miatt. “Aggódtam, hogy nem fog annyi időt tölteni velem, mint korábban” – idézte fel a fiú az érzelmeit a Yahoo News alapján.

Hirdetés

Ez a különleges kötelék Gus és nővére között talán annak is köszönhető, hogy annak ellenére, hogy féltestvérek, és köztük több mint két évtized az életkorbeli különbség, rendkívül szoros a viszonyuk.
Mikor az esküvő napja elérkezett, Gus minden félelme eltűnt a varázslatos szertartás látványában. “Olyan volt, mint egy varázslat” – emlékezett vissza a kisfiú.

Hirdetés

A fiú, aki előzetesen nem tervezte, hogy szólal meg az ünnepségen, hirtelen úgy érezte, ki kell állnia, és el kell mondania azt, ami a szívében van. Senki sem számított azonban arra, hogy Gus beszéde a nap egyik legmeghatóbb pillanatát hozza majd el.

Az esküvői vendégek közül sokan elérzékenyültek, mikor Gus, könnyes szemekkel mondta: “Annyira boldog vagyok, hogy ma összeházasodtatok. És tudom, hogy talán egy kicsit szomorúnak tűnök, de ezek az öröm könnyei. Catie, nagyon szeretlek, és nagyon boldog vagyok, hogy sógorral ajándékoztál meg.”
A megható szavaktól a menyasszony és vőlegény is elérzékenyült. Catie odasietett kisöccséhez és örömömben ölelte meg őt.

Hirdetés


Gus beszédét követően, az eseményt megörökítők azonban nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy megkérdezzék tőle, miért is döntött úgy, hogy szólaljon meg. Gus egyszerű, de mély üzenettel válaszolt: “Ne hagyjátok, hogy a félelem elválasszon benneteket, mert mélyen legbelül szeretitek őket, és ők is mélyen legbelül szeretnek titeket.”

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés