Hirdetés


Napközben milliók példaképei, esténként pedig papamacikká változnak. Annak ellenére, hogy nagyon elfoglaltak, ahhoz ragaszkodnak, hogy elég időt töltsenek a gyermekeikkel, és elhalmozzák őket szeretettel.
Következzenek híres férfiak, akikért apaként is lehet rajongani.

Hirdetés

1. Dwayne Johnson

A 193 centi magas, visszavonult profi pankrátor és színész elbűvölően bájos 3 kislányával. Simone, Jasmine Lia és Tiana gyakran töltik idejüket apukájukkal. Legidősebb lánya már a nyomdokaiba is lépett, bekerült a WWE világába, apukája pedig támogatja őt.

2. Jason Momoa

Az Aquaman szívrablója Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa és Lola Iolani Momoa édesapja, valamint Zoë Kravitz nevelőapja. Rengeteg elfoglaltsága ellenére Momoa rendszeresen sportol a gyerekeivel, viszi őket gördeszkázni, falat mászni, tomahawkot dobálni. Folyamatosan azon igyekszik, hogy minél jobb apuka legyen.

Hirdetés
3. Jeff Goldblum

Bár későn lett apuka, mégis hamar belejött, és profin képes minden este 7-kor ágyba dugni a gyerekeket. Két fia van, Charlie Ocean és River Joe.

4. John Legend

Az amerikai énekes egy kislány és egy kisfiú, Luna és Miles édesapja. Rendszeresen oszt meg fotókat arról, hogy együtt játszik a gyerekeivel, de nemcsak a szabadidejét tölti velük, sokszor munkába is elviszi őket.

Hirdetés
5. Ricky Martin

A latin pop királyának 4 gyermeke van: egy lánya és 3 fia, akiket férjével, Jwan Yoseffel közösen nevelnek. Egyszer, mikor az egyik fia megkérdezte, hogy az ő pocakjából bújt-e elő, azt felelte neki, nem a pocakjában, hanem a szívében volt, és ott van most is. Gyerekei a legfőbb kritikusai, számára pedig az apaság mindennél előbbre való.

6. Jared Padalecki

Padaleckinek és feleségének 3 gyermeke van: Thomas 8 éves, Austin 7, lányuk, Odette pedig 3. Az elmúlt 15 évben az Odaátot forgatta, és nemrégiben indult el az új sorozata, de mindig talál időt gyermekei számára.

Hirdetés
7. Ryan Philippe

Bár évekkel ezelőtt elvált Reese Witherspoontól, szoros kapcsolatot ápol lányával, Avával és fiával Deaconnel. Ryan és Reese megosztja egymás közt a gyermekek felügyeletét, és mindketten teljes értékű szülőként nevelik őket.

8. Will Smith

Akárcsak apjuk, Trey, Jaden és Willow is elmondhatják magukról, hogy óriási rajongótáboruk van. A színész azonban nem részesíti őket különleges bánásmódban emiatt, de karrierjüket teljes erőbedobással támogatja.

Hirdetés
9. Jensen Ackles

A 42 éves színész 3 gyermek, Justice Jay Ackles, Zeppelin Bram Ackles és Arrow Rhodes Ackles apukája. Mindig szán időt arra, hogy tanítsa a gyerekeit, együtt végzik a házimunkát, de természetesen énekel és játszik is velük sokat, ahogyan ez egy apukától elvárható.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés