Hirdetés

“Te nem tudod, hogy ez mennyit jelent nekem” – csak ezt tudja mondogatni az 1910-ben született férfi a meghatódottságtól.
Esmond Kanadában látta meg a napvilágot 1910-ben, nemrégiben lett 108 éves. Hivatalosan is ő Kanada legidősebb embere. 6 gyermek édesapja, 17 nagyapja, de van 36 dédunokája és 12 ükunokája is.

Hirdetés
Fotók: Jenna Lehne
Jenna, a férfi egyik dédunokája nemrég meglátogatta a férfit 1 éves gyermekével együtt, aki a rokoni szál mellett még valami más miatt is különösen fontos a 108 éves, elegáns úrnak.
Ugyanis, mikor Jenna a 2. gyermekét várta, a bácsi felhívta a nő nagymamáját, és elpanaszolta, hogy hiába ilyen terebélyes a család, még senkit sem neveztek el utána. Mivel Jenna és férje a babát amúgy is valakiről a családban akarták elnevezni, a dédpapi kérése el is döntötte az ügyet.
A kis Esmond pedig 107 évvel üknagyapja után megszületett, és a 108 éves férfi szívét ez teljesen meglágyította.

Mikor Jenna és a kis Esmond meglátogatta az idős felmenőt, és egyben névrokont, kellett neki kis idő, míg sikerült beazonosítania, hogy ki kicsoda. De aztán teljesen odáig volt a kicsiért, ölelgette és puszikat nyomott a fejére, és közben ezt ismételgette:

“Nem tudod, mennyit jelent ez nekem. Nem tudod, mennyit jelent ez nekem.”

Forrás
Hirdetés
Hirdetés