Hirdetés


Biztosan sokan vannak, akik reményekkel telve várják az új esztendőt, bízva benne, hogy a jövőben minden jobbra fordul. Nos, ez egyáltalán nem kizárt, viszont egyes csillagjegyeknek érdemes lesz felkötni a nadrágot, mert nehézségek következnek.
Lássuk, hogy melyik az a 3 jegy, aki kevésbé fogja élvezni Fortuna kegyeit 2022-ban.

Hirdetés

Bika
Sajnos nem igazán fogod élvezni a barátaid támogatását és ez az elveszettség érzését fogja kelteni benned, az állapotod pedig egyre rosszabb lesz. A nehéz helyzetekben általában szükséged van segítségre és ennek tükrében egyedül valóban nem lesz könnyű dolgod.
Emellett megvan az esélye, hogy egy nyugtalanító egészségügyi probléma fog érinteni téged vagy valamely családtagodat. Ne ijedj meg, végül jóra fordulnak a dolgok, de fontos lesz mindvégig megőrizned a lélekjelenlétedet.

Hirdetés
Szűz
Kimondhatatlanul szereted a párodat és a tény, hogy valami nem működik jól köztetek, képes összetörni a szívedet. Innentől kezdve pedig bármilyen problémával kell szembesülnöd, az le fog húzni. Nem találod majd az egyensúlyodat sem a munkában, sem az egészségedet tekintve és vesztesz az erődből.
Emellett, mintha ennyi nem lenne elég, anyagi gondok is felbukkannak az életedben. Lehet, hogy csupán annyiról lesz szó, egy várt összeg nem érkezik meg hozzád, de az sem túl örömteli dolog. Így néhány tervezett dolgot le kell majd mondanod.

Hirdetés
Vízöntő
Szinte senki nem lesz a környezetedben, akire támaszkodhatnál a legnehezebb időszakokban. A pénzed megcsappan és lehetséges, hogy egy számodra értékes dolgot kell majd árura bocsátanod, hogy anyagilag egyenesbe jöhess.
Fontos, hogy okosan kalkulálj, különben még nehezebb helyzetben találhatod magad. Próbáld meg kihasználni az újév kínálta megújulás lehetőségét és hozd ki magadból a legtöbbet, koncentrálj arra, ami visz előre, ahelyett, hogy visszarántana.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés