Hirdetés


A fiatal lány, Kiersten Miles csak most végezte el a főiskolát, és a megélhetés érdekében úgy döntött, hogy bébiszitterként kezd el dolgozni.

Hirdetés

A Rosko családnak pedig szüksége volt egy megfelelő dudára, mivel három gyermeket neveltek, és ők maguk is sokat dolgoztak. A legkisebb gyermekük, a kilenc hónapos kis Thália ráadásul egy komoly veleszületett betegséggel küzdött, a mája nem működött rendesen, és ezért az epe nem tudott távozni a szervből.
A fiatal, csodaszép bébiszitter és a kislány nagyon jól kijöttek egymással, a lány nagyon megszerette a családot. Hamarosan azonban a család szörnyű hírt kapott: az orvosok elmondták nekik, hogy a kislánynak egyre romlanak az esélyei, és minél sürgősebben szüksége van májátültetésre. Azonban egyelőre nem találtok megfelelő donort.

Hirdetés

A bébiszitter ekkor meglepő dolgot tett: és önként felajánlotta, hogy kivizsgáltatja magát, hogy alkalmas lehet-e donornak a kislány számára. Egy ilyen májátültetés egyáltalán nem kis dolog, komoly műtétről van szó, jelentős ideig lábadozik utána az alany, illetve a beavatkozás ezen kívül lényegi kockázattal is jár.A szülők eleinte kételkedtek, hogy a lány megfelelően átgondolta a dolgot, ő azonban már mindennek megfelelően utánanézett, nagyon jól tájékozottnak tűnt. El is ment az előzetes vizsgálatra, és megállapították, hogy alkalmas donornak!
Kitartott nagylelkű elhatározása mellett, és az életmentő beavatkozásra sor is került: a kislány és a donor is jól vannak.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés