Hirdetés


Hetei vannak hátra a halálos betegséggel küzdő édesanyának, aki már el is köszönt egy-, és kilencéves kislányaitól, hogy beköltözzön egy hospice házba.
Élete utolsó heteit két gyermekétől távol, egyedül, egy hospice házban tölti majd Jennifer Bell. A 29 éves skót nőnél tavaly márciusban halálos idegrendszeri betegséget diagnosztizáltak, amikor életet adott második gyermekének. Már a terhesség hetedik hónapjában tüneteket produkált, nehezen beszélt, de ezt akkor a várandóság alatti depressziónak tudták be. A baj azonban a szülés után sem múlt, az orvosi vizsgálatok pedig kimutatták a gyógyíthatatlan motoneuron-betegséget (MND).

Hirdetés

Ekkor kilenc hónapot jósoltak az egyedülálló édesanyának, aki megfogadta, két kislánya, a 9 éves George és az 1 éves Kacey miatt addig harcol a betegséggel, amíg csak tud. Csodával határos módon megélte kisebbik gyermeke egyéves születésnapját, azonban már csak hetei vannak hátra. Azért, hogy megkímélje gyermekeit a fájdalmaktól, végső búcsút vett tőlük, és beköltözött a glasgowi Marie Curie Hospice házba, ahol gondozni fogják.
A betegség ugyanis olyan tünetekkel jár, hogy nem tud beszélni és nyelni, vagy éppen fulladozás nélkül enni. Jennifer azt akarja elkerülni, hogy ez megragadjon a gyerekei emlékezetében.

Hirdetés
MEGSZERVEZTEM MINDENT, EMLÉKDOBOZOKAT CSINÁLTAM, MEGVETTEM A LÁNYOK NÁSZAJÁNDÉKAIT, A 18. ÉS 21. SZÜLINAPI AJÁNDÉKUKAT, AZ ELSŐ UNOKÁM AJÁNDÉKÁT, ÉS A TEMETÉSEMET IS MEGSZERVEZTEM.
– idézi a fiatal édesanyát a DailyStar.
Jennifer a beköltözésekor egy nyílt levelet is közzétett, amelyben többek között leírja, hogy megszakadt a szíve, amikor el kellett köszönnie két kislányától, de tudja, mit hagyott nekik hátra, ami megmutatja, mennyire szerette őket, és ezt egy életen át a szívükben fogják hordozni.

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés