Hirdetés


Borzalmas dolog történt vele.
Ha gyermekünk már elért egy bizonyos kort, akkor már elmehet egyedül is a wc-re egy nyilvános helyen. Persze ilyenkor gyakran az egyik szülő ott várja őt az ajtó mellett. Ilyenkor elfelejtjük, hogy vannak gonosz emberek is a világon.
Az alábbi történet jól érzékelteti ezt. Egy négyéves kislány nagyon csúnya vicc áldozata lett nemrég egy McDonald’s étteremben s édesanyja úgy döntött, megosztja ezt a történetet, hogy figyelmeztesse a szülőket.

Hirdetés

Nicole Langmead elment egy alkalommal két kislányával a McDonals’s-ba. A kis Kaya wc-re akart menni anyukája pedig elkísérte őt és a toalett bejárati ajtajánál várt rá. De mikor Kaya egy idő után még mindig nem volt kész, aggódni kezdett. Mikor a kislány végre kijött, sírt és azt mondta nem tudott leszállni a wc-ről mert odaragadt.
Az édesanya nem értette mi történhetett, de aztán eszébe jutott, hogy látott néhány furcsa alakot kijönni a wc-ből, mielőtt Kaya bement volna. A mit ezek az alakok tettek az igazán botrányos.
„Arra vártam a két lányommal, hogy végre bemehessünk a wc-re két kislányommal. Aztán egyszer csak két vihogó lány látok kijönni a toalettről. Két tini korú lány volt, nem igazán figyeltem rájuk. Aztán Kaya ment be a wc-re, később pedig már sírva jött ki.”

Hirdetés

Az édesanya látta, hogy kislány popsiján és lábán a bőr több helyen is fel volt szakítva. Aztán jött rá, hogy a wc ülőkére valaki ragasztót kent, mielőtt kislánya bement volna.
A nő értesítette a rendőrséget és elmondta, hogy két 16-18 év közötti lányról volt szó, akiknek viccelődni volt kedvük. Emiatt viszont az ő kislány egy óriási traumán esett át.
Szegény kislány, reméljük, hogy hamar sikerül elfelejtenie ezt az esetet. Ez egyáltalán nem vicc volt, hanem igazi rosszindulatú cselekedet.

Hirdetés

Forrás: Csodáltos
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés