Hirdetés


Lehetetlennek tűnt. Azonban tudjuk, hogy az élet nagy meglepetéseket tud okozni. Ebben az esetben is ez történt. A 42 éves Kimberly Fugate hármas ikrekkel lett terhes.
Már volt egy 10 éves lánya, és nem tervezte, ugyanakkor nem is hitte, hogy újra teherbe eshet, de az ultrahang másként nyilatkozott erről. Annak érdekében, hogy a dolgok még hihetetlenebbek legyenek, az orvos elmondta, hogy a hármas ikrek egypetéjűek!

Hirdetés

De még mindig nem ez volt az utolsó meglepetés, amit Kimberly-nek és férjének, Craig-nek tartogatott az élet. Kilenc hónappal később jött a legnagyobb sokk, amit még az orvos sem tudott megmagyarázni.

Hirdetés

Tudatában voltak annak, hogy a terhesség ilyen korban az orvosi szövődmények nagyobb kockázatával járhat, de végül aggodalmukat felváltotta a várakozás – és a család elkezdett a legapróbb részletekig felkészülni a picik érkezésére.
Egy nagyobb helyre költöztek és felkészültek a három újszülött érkezésére, aminek kilenc hónappal később el is jött az ideje.
A méhösszehúzódások a nap elején kezdődtek, és több órás vajúdás után Kimberly végre a karjaiban tarthatta 3 babáját. Valódi csoda volt!
Amire azonban egyáltalán senki nem volt felkészülve, hogy itt még nem volt vége az egésznek, ugyanis az orvos hirtelen felkiáltott: “Látok még lábakat!”

Hirdetés

A szobában mindenki ledermedt.
Kimberly és Craig nem hármas, hanem négyes ikrekkel tértek végül haza. Senki nem számított rá, még az orvos sem. Úgy tűnik, hogy az egyik kislány, aki szintén egypetéjű, az ultrahang során az egyik nővére mögé rejtőzött.
Ez a fajta szülés rendkívül ritka. A négyes fogamzás esélye természetesen 1 a 729 000-hez, és az esélye, hogy mindannyian egypetéjűek, szinte 0.

“Én vagyok a világ legáldottabb édesanyja” – mondta Kimberly a Newsocracy-nak.
A csecsemők néhány hónapig a kórházban maradtak, mivel mindannyian elmaradottak voltak, de végül hazavihették őket.
Most boldogan élnek az anyukájukkal, apjukkal és nagy testvérükkel!
“Nem tudom elképzelni az életemet a csecsemők nélkül. Olyan sok örömöt hoztak, nem csak az életembe, de a családom és a közösség életébe is” – mondta Kimberly.

Forrás
Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés