Hirdetés

Mikor a 67 éves, a texasi Belvilleben lakó Emil Knodell egyik nap egy régi komódot vásárolt a bolhapiacon, nem gondolta, hogy sokkal többet fog érni mint az a 100 dollár amit kiadott érte.
A bolhapiacokon árusított dolgok nem túl értékesek, általában olyan berendezési tárgyaktól szabadulnak meg az emberek, amelyekre már biztos nincs szükségük.
Néha azonban előfordul, hogy mégis igazi ritkaságra vagy értékes bútordarabra bukkanunk. Pontosan ez történt Emil Knodell-lel is.

Hirdetés
Youtube

A 67 éves férfi Belvilleben talált egy nagyon szép komódot. A teteje márvány lappal volt befedve, egész jó állapotban volt az egész bútordarab. A tulajdonosa azt mondta 125 éves. Az ára száz dollár volt és Emil azonnal tudta, jó vásárra lelt.
Mikor Emil és barátai betették a szekrény a teherautóba, hallották, hogy az egyik fiók nagyon furcsa hangot ad ki. Mintha valami ide-oda csúszkált volna benne. Azt hitték ugyanis, hogy az összes fiók üres. De aztán megnézték őket közelebbről és amit az egyikben találtak, attól leesett az álluk.

A legalsó fiókban rengeteg észer, arany nyakláncok és a II. világháborúból származó ereklyék voltak.
Az egész történetet az teszi igazán széppé, hogy Emil felhívta a volt tulajdonost és elmondta neki, mit talált az alsó fiókban.
A férfi aki eladta neki a komódot azt mondta, fogalma sem volt, hogy létezett abban egy titkos ilyen fiók is.
A volt tulajdonos nagyon örült, hogy megláthatta nagyszülei régi kincseit és boldog volt, hogy Emil visszaadta neki ezt.

Youtube

Te mit tettél volna, hagy ilyen vagy hasonló kincsre találsz? Megtartod vagy visszaadod? Kérjük oszd meg velünk véleményed a Facebookon és nézd meg a lenti filmet.

Forrás
Hirdetés
Hirdetés