Hirdetés


Vannak emberek, akik egyszerűen aranyszívvel születnek. Ez nemzedékről nemzedékre, újra és újra bebizonyosodik.
Aki kételkedik ebben a gondolatban, annak elég csak Cayden Taipalusra, a michigani Howellben található Challenger általános iskola 8 éves tanulójára gondolnia. A kisfiú tudta, hogy valamit tenni kell, amikor látta, hogy barátjának sajtos szendvicset adtak a kezébe meleg étel helyett, mert a számláján kevés volt a pénz.

Hirdetés

Taipalus ahelyett, hogy hagyta volna annyiban a dolgot, úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi az ügyet. Az online reakciók azóta bebizonyították, hogy ez egy fantasztikus lépés volt …
Amikor Cayden Taipalus látta, hogy barátjának meleg étel helyett sajtos szendvicset adnak ebédre, úgy érezte, cselekednie kell. Édesanyja, Amber Melke-Peters elmesélte, hogyan ment haza aznap, és annyira feldúlt volt a helyzet miatt, hogy megkérdezte, hogyan akadályozhatná meg, hogy ez még egyszer megtörténjen.
Az asszony segítségével létrehozott egy adománygyűjtő weboldalt „Pay It Forward” címmel: No Kid Goes Hungry” (Egy gyerek sem marad éhen).

Hirdetés

Amikor az oldal már működött, Cayden megkérte barátait, családtagjait, szomszédait és másokat, hogy gyűjtsenek pénzt, hogy segítsenek kifizetni a barátja ebédjeinek tartozását.
És ez még nem volt minden. A 8 éves fiú újrahasznosításba is kezdett, így saját maga is tudott pénzt gyűjteni, és megkérte az ebédelő hölgyeket, hogy járuljanak hozzá egy összeggel azoknak a gyerekeknek a számlájához, akiknek pénzre van szükségük.
Cayden kezdeményezése óta közel 7000 dollárt gyűjtött össze, hogy több mint 300 diáknak vásároljon ebédet. Célja, hogy folytassa munkáját, hogy egyetlen gyermeknek se kelljen meleg ebéd nélkül maradnia.
Az ABC News szerint az édesanyja így nyilatkozott: „Nagyon büszke vagyok a fiamra. Még csak 8 éves, és hogy felfogja az ezt körülvevő koncepciót, az egyszerűen elképesztő a szememben. Aranyból van a szíve.”
Ami Cayden gyomrában egy kis kavarodásnak indult, az egy olyan projektté vált, amely biztosítja, hogy sok gyerek ebédidőben meleg ételhez jusson. Micsoda együttérzés egy még mindig oly zsenge korú fiútól.
Milyen fantasztikus fiatalember Cayden, és milyen csodálatos gesztust tett annak érdekében, hogy a barátai együtt ehetnek vele.

Hirdetés

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés