Hirdetés


Nem akarta feladni a harcot, amíg nem találkozik a kistestvérével!
A kisfiú 2016 nyarán kezdte rosszul érezni magát, mire a szülei azonnal orvoshoz vitték. Azt mondták, hogy megfázott, és hazaengedték. Azonban csak romlott az állapota.

Hirdetés


A következő alkalommal már megkapta a diagnózist, amit senki nem akar hallani: rákos volt. A kezelése azonnal elkezdődött. 2017-ben úgy tűnt, hogy legyőzi a betegséget. Az orvosok nem találták nyomát a ráknak, ő pedig rohamosan gyógyult. Elkezdett újra iskolába járni.

Hirdetés
Sajnos nem kellett sokat várni, mire egy rutin vizsgálat során újra felismerték a rákot a szervezetében. Új kezelést kezdett, és a túlélési esélyeit 70%-osra saccolták. Júliusban megint elég jól volt ahhoz, hogy elhagyja a kórházat. Sajnos augusztusban újra vissza kellett mennie, de ezúttal a rák súlyosabb volt, mint valaha. Az egész szervezetére szétterjedt.
De a fiúnak volt egy célja, ami erőt adott neki. Életben akart maradni, hogy lássa a nemsokára születő kistestvérét. Szörnyű 3 hónap állt előtte. A család megtett mindent, hogy elviselhetővé tegyék utolsó napjait, de folyamatosan szednie kellett a fájdalomcsillapítókat.
Végre megszületett a kishúga. A kisfiú megölelte, majd azt mondta:
„Szeretnék maradni, de mennem kell, hogy a védelmező angyalod lehessek!”

Hirdetés

Nem sokkal később eltávozott.

Forrás:blikkruzs.blikk.hu
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés