Hirdetés


Vitray Tamás, a magyar televíziózás ikonja, nyíltan megosztotta gondolatait mostani házasságáról és feleségével való viszonyáról. Azt vallja, hogy az életkor nem akadálya a kölcsönös alkalmazkodásnak, és bár 91 évesen lépett ismét házasságra, úgy véli, ez sem jelent különösebb nehézséget számukra. Vitray szerint az emberek nehezen fogadják el az őszinte önmagát, de ő a mostani kapcsolatában is igyekszik önmagát adni, amint azt eddig is tette.

Hirdetés

“Én mindenesetre kísérletet teszek, hogy el lehessen viselni… vagy bejön, vagy nem. Nyolcvanhét évesen váltam, és most kilencvenegy vagyok, de úgy gondolom, mindez nem az évektől függ” – idézi Vitray szavait a Best magazin.

Hirdetés

“Én vállalom magamat, én megígérem, hogy jó leszek. Ezt mondom a választottamnak is. Aztán menet közben kiderülhet, hogy ő másként képzeli el, az ő nézetei a jóról másként szólnak… és akkor mit lehet tenni? Az ember azt mondja, veszem a kalapom, aztán majd meglátjuk, van-e folytatás” – tette hozzá az egykori tévés.
Vitray Tamás megosztotta gondolatait arról, miért döntött úgy, hogy három korábbi házassága után ismét feleségül vesz valakit. Hangsúlyozta, hogy minden alkalommal mély meggyőződéssel és hittel állt oltár elé, és bár korábbi házasságai nem voltak sikeresek, nem tartotta rossz döntésnek, hogy negyedszer is házasságot köt. Kijelentette, hogy ez lesz az utolsó házassága.

Hirdetés

A kapcsolat jelenlegi dinamikájáról is beszélt: Vitray és új felesége, Éva, jelenleg még külön laknak, de a terveik szerint össze fognak költözni, amint Éva lakása felújítása befejeződik. Vitray szerint a kölcsönös alkalmazkodás nem jelent problémát számukra, hiszen mindketten érettek és tapasztaltak az életben.
“Én is alkalmazkodom, ő is alkalmazkodik. Aztán egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy amihez én alkalmazkodom, az az, amit én eredetileg akartam és fordítva. Hát, innen van a béke.”

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés