Hirdetés

A felvételen látható nagymama olyat mutat meg, amit valószínűleg sokan tudnak – de talán még nem merték megmutatni. Soha nem késő megvalósítani az álmunkat…

Sok ember álmodozik arról, hogy egy többezres közönség előtt állnak és egy szép előadással elkápráztatják a közönséget. Némelyek számára ez csak idős korban következik be.
A felvételen látható nagymama olyat mutat meg, amit valószínűleg sokan tudnak – de talán még nem merték megmutatni. Soha nem késő megvalósítani az álmunkat, akár mi is legyen az.
Sokan azért nem merünk belevágni valamibe, mert attól félünk, hogy nem fog sikerülni. De az álom megvalósítása nem arról szól, hogy azonnal minden sikerüljön. Inkább arról, hogy 99 esetben hibázunk és majd századszorra sikerülni fog.
A filmben szereplő country zenész bemutatta a feleségének ezt a 98 éves nagymamát. A koncert teltházas volt és a Grand Ole Opry-ban tartották meg, ahol sok ismert country zenész lett ismert. Mormor, azaz Lois Cunningham már majdnem 100 éves, de egyben a legbátrabb emberek közé is tartozik.
Úgy tűnik ez volt Lois egyik álma, ha megnézzük hogyan reagál az óriási tapsviharra, amellyel a közönség megköszöni fellépését.

Hirdetés
Forrás: tudnodkell.info
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés