Hirdetés


Egy alig több mint 765 grammos angol koraszülött legyőzte az E. coli baktériumot, a vérmérgezést és a koronavírus-fertőzést is – írta a BBC hírportálja.
A 21 éves Sheree Murray várandóssága 25. hetében járt, amikor december elsején világra jött kisfia, Archie, mindössze 765 grammal.
Archie öthetesen E. coli fertőzést kapott, amely a véráramába is került, egy héttel később a szülei megtudták, hogy a koronavírustesztje is pozitív lett. Tíznapos karanténba került, amely szülei szerint “végtelennek tűnt”.
Archie születésekor nem lélegzett, negyven percen át élesztgették az orvosok – emlékezett vissza a lancashire-i Colne-ból származó anya.

Hirdetés

Négy napon át a szülei meg sem érinthették. Az anya minden napot fia mellett, a burnleyi kórházban töltött, végül a tíz nap leteltével tarthatta ismét a karjában Archie-t.
A kisfiú most 1360 grammot nyom, “jobban van, mint bármikor” az anya szerint. A járvány miatt Murray és a 21 éves apa, Robert Edwards csak külön-külön látogathatják az újszülöttet, a hazatérésre még várniuk kell.

MTI
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés