Hirdetés


A balatonfüredi szívkórházba viszik Gálvölgyi Jánost. A színészre hosszú rehabilitáció vár, miután május 10-én, otthonában rosszul lett. Több napig lélegeztetőgépen tartották. A családja beszámolója szerint állapota sokat javult, nemsokára a elhagyhatja a budapesti kórházat.

Hirdetés

Rosszul lett a színész
Múlt héten fővárosi otthonában lett rosszul Gálvölgyi János. A színészt életveszélyes áallpotban szállították kórházba, ahol napokig lélegeztetőgépen tartották.

Hirdetés

Megszólalt Farkasházy Tivadar
Gálvölgyi János lányai a közösségi oldalukon tájékoztatják folyamatosan a rajongókat a színész állapotáról. „Annyit tudok, hogy jól van és halad a gyógyulásban. A családja folyamatosan mellette van, ami rengeteg erőt ad neki. Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal, de a feleségével és a lányokkal az interneten folyamatosan tartom a kapcsolatot, szerencsére eddig jó hírekkel szolgáltak” – mondta Farkasházy Tivadar.

Balatonfüredre megy
Gálvölgyi Jánost jelenleg Budapesten, a Semmelweis Egyetem színklinikáján kezelik. Nemsokára átviszik a balatonfüredi Állami Szívkórházba, ahol több hetes rehabilitáció vár rá.

A szívkórház mellett laknak
Farkasházy Tivadar, a színész évtizedes barátja azt mondta, alig várják a feleségével, hogy Gálvölgyi végre Balatonfüreden legyen. „Egy évvel ezelőtt leköltöztünk Füredre, pont a szanatórium bejáratánál lakunk. Mi is járunk oda kezelésekre, így biztos összefutunk majd Jánossal, de biztos, hogy gyakran meg is látogatom”

Hirdetés

Vendégségbe várják
„Sőt, ha úgy adódik, lakhat is nálunk, amíg itt kell lennie, mi nagyon szívesen látjuk, bármikor helyet szorítunk neki. A legjobb kezekben lesz, itt remek szakemberek dolgoznak” – mondta a humorista.

Nem jött a mentő
Egy ország háborodott fel azon, miután Gálvölgyi János május 10-én rosszul lett, közel egy órát vártak a mentőkre, akik nem érkeztek meg. Végül a színész lányai szállították kórházba, az akkor már életveszélyes állapotban lévő férfit.

Bocsánatot kértek
Az Országos Mentősziolgálat vizsgálatot indított, később azt mondták, a mentésirányíító hibájából nem indult el a rohamkocsi, mert hibásan ítélte meg a beteg állapotát. Györfi Pál, az OMSZ szóvivője napokkal később bocsánatot kért a Gálvölgyi családtól.

Kiemelt kép: Gálvölgyi János – Forrás: balatonkörnyeke.hu montázs
Hirdetés
Categories: Hírek

Hirdetés