Hirdetés


A következő lapok az ősi tartot kártyapakliból származnak, csupán modern köntösbe vannak bújtatva. Segítségükkel betekintést nyerhetsz a jelenedbe és abba, hogy mit tartogat számodra a jövő. Jelentésük mély és erőteljes. Ha te is szeretnéd megtudni, hogy mire számíthatsz, válassz egyet a képen látható 3 kártya közül. Nem kell túlgondolnod a dolgot. Futtasd végig rajtuk a szemed és dönts amellett, amelyik a leginkább megszólít téged. Lehet, hogy olyan dolgokra is fény derülhet, amikre soha nem gondoltál volna.

Hirdetés

A Bolond
Ha ezt a lapot választottad, akkor az az jelenti, hogy az életed komoly fordulatot fog venni. Akár tudatában vagy, akár nem, jelentős változás készülődik. Aktív a benned élő gyermek, önfeledt vagy, tele energiával, így bármilyen előtted álló akadályt könnyen veszel. Ha belekezdesz egy régóta dédelgetett álmod megvalósításába, biztosan sikerrel fogsz járni, mert rendelkezel a kellő kreativitással, bátorsággal és eltökéltséggel. Csak a szívedre hallgass!

Hirdetés

A Mágus
Elérted azt a szintet a személyiségfejlődésedben, hogy végre úgy élj, és azzal foglalkozz, amire mindig is vágytál. Megvan benned a kellő intelligencia és lelki erő, hogy kamatoztatni tudd a benned rejlő képességeket. Harmóniában vagy önmagaddal és a környezeteddel. Már csak arra van szükség, hogy megtedd az első lépést az úton a legnagyobb célod felé.

Hirdetés

A Főpapnő
Az életedben egy olyan szakaszhoz érkeztél, ahol kissé meginogtál lelkileg, de semmi gond. Fontos, hogy most befelé fordulj egy kis időre és megvizsgáld önmagad. Gondolkodj el azon, hogy mik az igazán fontos dolgok az életben. Próbálj meg konkrétumokat megfogalmazni, ez segíteni fog téged abban, hogy megleld a helyes irányt. Figyeld meg, hogy milyen reakciókat mutatsz bizonyos helyzetekben és milyen érzelmek keletkeznek benned, így jobban meg fogod érteni önmagad és az egyensúlyvesztésed okát.

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés