Hirdetés

Az apáról a kisifa megszületése után azonnal készült egy kép. Mindenki azt hitte örömében sír, amikor meglátta, hogy fia született de kiderült, hogy az elérzékenyülésének ennél sokkal meghatóbb oka van.
Ha fotós vagy és egy szülésnél kérnek meg arra, hogy képeket csinálj, sok mindennek lehetsz szemtanúja. Mindegy azonban, hány gyermek születéséről csináltál már képet, minden szülés egyedi. Ezt a fotós Kirstie Perez is bizonyítani tudja.
Nemrég Kirstie egy olyan történetről mesélt, mely különösen közel állt a szívéhez, hiszen a saját testvéréről volt szó.
Ez azt jelentette, hogy jól ismerte a terhesség hátterét és pontosan tudta, min ment keresztül testvére és annak férje, mielőtt megszületett volna a baba.
– Láttam, hogy az édesanyának állandó fájdalmai voltak. Akár meg is halhatott volna szülés közben. Fellépett nála ugyanis a vészes terhességi hányás nevű tüneteggyüttes és ez nagyon megnehezítette a szülést.  Sajnos ennek semmilyen előjele nem volt látható. Csak azt láttam, hogy szinte az életét kellett adnia egy ártaltan kisbab életéért.  Láttam, amint a férje tehetetlenül nézi a szenvedését egy éven keresztül. Hihetetlen volt átélni ezt, mondta Kirstie a Bored Panda-nak.

Hirdetés

 

Kirstie a Love What Matters, oldalon osztotta meg a tapasztalatait ahol azt is leírta, milyen érzés volt látni azt amikor az újdonsült édesapa sírni kezdett.
Ezt írta a hölgy:
“A férfj tehetetlenül nézte, amint a felesége több, mint 285 napon keresztül hányt. Látta, amint a terhesség hónapjai alatt 13 kg-ot veszített és képtelen volt visszanyertni a súlyát mert folyamatosan hányingere volt és rosszul érezte magát.”

“A terhesség alatt az édesanyát négyszer vitták be a kórházba mert majdnem kiszáratd. Állandóan házon kívül vacsoráztak mert az anya rosszl lett az ottohoni ételszagtól.”
A férj mindvégig segített neki és támogatta feleségét aztán a nagy napon is mellette volt és egy percre sem hagyta magára.”

“Elmondtam neki, hogy lencsevégre kaptam őt, amikor meglátta gyermekét, és a fotón látszik, hogy sírt. A férfi azt mondta: Nem azért sírtam,” Én perdig össze voltam zavarodva ezért megkérdeztem őt mit is akar mondani:
“Annak örültem, hogy a feleségem tíz hónap után végre először nevetett. ” válaszolta a férj.

A szülés alkalmával sokszor figyelünk az újszülöttre, de a szülés ugyanúgy szól az  édesanyáról hiszen számára is új élmény ez.
Egyértelmű, hogy ez a férfi imádja a feleségét, mi pedig sok szerencsét és minden jót kívánunk a családnak.

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés