Hirdetés


Az orvostudomány drasztikusan fejlődött az elmúlt néhány évtizedben. Az orvosok órák, vagy akár percek leforgása alatt diagnosztizálnak egy pontos betegséget és megtalálják a megfelelő kezelést. De vannak olyan esetek, amik egyszerűen dacolnak a logikával és feladják a leckét még a legtapasztaltabb egészségügyi szakembereknek is. Amikor Lyndee Brown Pellettiere-Swapp (Phoenix, Arizona, USA) kómába esett, pontosan egy ilyen ügyről beszélünk.

Hirdetés


2016. Februárjában Lyndee összeesett a házában. Amikor a fia Steven rátalált, azonnal hívták a mentőket. Mire Lyndee a kórházba ért, mély kómába esett.

Hirdetés
12 hosszú nap után a családja és az orvosok valamiféle választ vártak. Több tesztet hajtottak végre rajta, de úgy tűnt, hogy Lyndee agya nem funkcionál. Hihetetlen, de a 45 éves Lyndee valójában tudatában volt mindennek, ami körülötte történik: “Emlékszem, amikor egy orvos kinyitotta a szemem, ellenőrizte és azt mondta a családnak, hogy én nem reagálok semmire” emlékszik vissza.

Hirdetés
Követve az orvosuk tanácsát, a család egy rendkívül nehéz döntést hozott, miszerint lekapcsolják a gépeket, amelyek életben tartották Lyndee-t. A rokonok egyenként bementek hozzá, hogy végső búcsút vegyenek tőle. Az utolsó, aki bement az a férje volt, aki nem adta fel a reményt: “Azt akarom, hogy harcolj, azt akarom, hogy harcolj” ismételte. Lyndee hallotta a szavait, és kétségbeesetten próbált beszélni.
Aztán egyszer csak hirtelen magához tért, és kiáltotta: “Én egy harcos vagyok!”
Az egész család hitetlenkedve bámult. Ez egy lenyűgöző, szinte mágikus pillanat volt, melyet soha nem fognak elfelejteni.

Hirdetés
Lyndee szeretné megosztani tapasztalatait másokkal, hogy ne adják fel a reményt, és ne kövessék el ugyanazt a hibát: “Csak azért, mert valaki nincs a tudatánál, nem jelenti azt, hogy nem hall. Tehát beszélni kell a szeretteinkhez, ha ebben a helyzetben van. Hallani fogja.”
Ez a történet megmutatja, ha nem adjuk fel a reményt, bármi megtörténhet. Harcolni kell!

Forrás: harmonikum.com
Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés