Hirdetés


Roy és Bernita rengeteget álmodoztak arról, hogy egyszer majd nagy családjuk lesz, de amikor a gyermekvállalásra került a sor, nem minden haladt a tervek szerint. Háromszor is meg kellet tapasztalniuk a szívet tépő érzést, a baba elvesztését. A borzasztó tapasztalatok ellenére soha nem adták fel a reményt, hogy egy napon olyan családjuk lesz, amilyenről mindig is álmodtak.

Hirdetés

Az űr betöltésére a pár eldöntötte, hogy örökbe fogad egy cicát, akit elhalmozhatnak azzal a szeretettel, amely felgyülemlett bennük a gyermekvállalás rögös útja során.

Hirdetés

A fekete cicát elnevezték Éjfélnek. A házi kedvenc nem csupán új családtaggá vált, hanem egy új korszak kezdetének szimbólumává is. Nem sokkal azután, hogy hozzájuk került, Bernita megtudta, hogy teherbe esett és hónapokkal később életet adott kislányuknak, Stacey-nek.
Stacey és Éjfél a legjobb barátokká váltak az idő múlásával és Éjfél lett a kislány első számú védelmezője.

Hirdetés

Amikor a pár észrevette, hogy Stacey nincs jól, elvitték az orvoshoz, aki megnyugtatta őket, hogy csak egy megfázás és semmi ok az aggodalomra.
Miután hazaértek, letették a babát aludni és ők is nyugovóra tértek, tudván, hogy a bébiőr és Éjfél is vigyáz rá. Nem sokkal később azonban furcsa zajra riadtak.

Hirdetés

“Olyan volt, mint egy jajveszékelő visító sírás. Elég félelmetes volt ahhoz, hogy azonnal kiugorjak a fotelből és felrohanjak.” – mondta Bernita.
A riadt szülők Stacey kiságyához rohanva észrevették, hogy a kislány alig kap levegőt, a bőre pedig kezd kékülni, így azonnal a sürgősségire vitték, ahol kiderült, hogy légzési elégtelenségben szenved. Szerencsére a kezelésnek köszönhetően Stacey később szépen felépült.
Éjfélnek köszönhetően időben észrevették a bajt és meg tudták menteni a lányuk életét. Azóta is igazi szuperhősként tekintenek a cicájukra.
Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Forrás: tudasfaja
Hirdetés
Categories: Cukiságok

Hirdetés