Hirdetés


Zámbó Jimmy, a magyar zenei élet legendás alakja életével és tragikus halálával évtizedek óta foglalkoztatja a közvéleményt. A Királyként is ismert énekes szerelmi élete különösen érdekes szálon bontakozik ki, különös tekintettel Edit asszony iránt érzett mély gyászára, amelyről széles körben ismert, hogy nagy szerelem kötötte őket össze. Azonban Csoma Vera, Jimmy első felesége és az ő közös életük részletei kevésbé ismertek a nagyközönség számára.

Hirdetés

Csoma Vera és Zámbó Jimmy története nagyon korán kezdődött. Vera, aki az énekes egyik közeli barátjának húga volt, már 21 éves korában, két gyermek édesanyjaként találkozott a még csak 18 éves Jimmyvel. Az énekes gyorsan beleszeretett Verába, és hamarosan összeházasodtak. Nem sokkal később világra jött közös gyermekük, Zámbó Krisztián. A család szeretetteljes környezetben nevelte a három gyermeket, Jimmy számára nem jelentett problémát, hogy Mónika és Tamás nem biológiai gyermekei.

Hirdetés

“A világon semmi sem gátolta őt. Egyből megszerette, és apjuk helyett apjuk volt a gyerekeimnek. Kivételes hozzáállása volt, mert ő egy kivételes ember volt. Hatalmas szerelemmel lángoltunk éveken át” — idézte Verona a Story Magazinnak mondott szavait a promotions.hu.
Megingathatatlannak tűnt a szerelmük sokáig, aztán mégis fordulatot vett a kapcsolatuk. Hiszen Jimmy életébe megérkezett a nagy szerelem, Edit asszony személyében. Így élte meg ezt az időszakot Verona, akitől mégsem akart elválni az énekes, hiába alapított új családot – ragaszkodott első feleségéhez:

Hirdetés

“Hiába alapított új családot, képtelen volt elengedni. Tovább szeretett engem, én meg őt. Képtelen voltam ellenállni neki, de nehéz volt, mert egyúttal a tulajdonának is tekintett. Sokszor mondtam neki, hogy vele maradok, nem válok el, ha végre dönt, és lezárja második kapcsolatát. Tizenhét évem telt el így… Egyszer döntött is, elköltözött és újra akarta kezdeni, de akkor már tudtam, hogy ez nem lenne jó nekem.”
Amikor végül elváltak, akkor Zámbó Krisztián anyja vidékre költözött. Nagyon keveset találkoztak onnantól kezdve Jimmyvel, de az egykori szerelmesen az énekes utolsó napjaiban sokat telefonáltak. Verona azt mondta, hogy még vacsorázni is elhívta, de a találkozóra már nem került sor sohasem.

Hirdetés

“Időnként vele álmodom. Egy évben egyszer biztosan. Érdekes, mert minden elhunyt szerettem, így ő is, él az álmomban. Egy család vagyunk, és boldogok. Talán ezzel üzeni nekem, hogy mind jól vannak odafenn, és a szeretet sosem szűnik meg.”
Hogy hogyan néz ki Zámbó Jimmy első felesége, Zámbó Krisztián édesanyja? Krisztián novemberben mutatott egy csodás fotót Veronáról, nézd csak:

Hirdetés

Forrás
Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés