Hirdetés


A feleség 12 évi házasság után azzal kellett hogy szembesüljön, hogy a férje másnál keresett vigaszt. Vannak, akik csendben tűrték volna ezt, míg mások kegyetlen jelenetet rendeznek.

Hirdetés

Ez a nő (nevezzük Anikónak) ezzel szemben egy igen bölcs, frappáns módot választott, írt egy udvarias levelet a a másik nőnek:
“Kedves Jennifer,
Szeretném neked megköszönni, hogy megszabadítasz a férjemtől, megkíméled a gyerekeket és engem ettől a rémálomtól. Szeretnélek megjutalmazni, kérlek hogy tartsd meg a férjemet, Jánost!
Persze csak akkor, ha hajlandó vagy rá, hogy megfizesd az árát. Csak pár szabály Jánoshoz:
1. Segítened kell őt anyagilag, mivel két gyerekünk van, és a fizetésének nagy része gyerektartásra megy majd.
Felejtsd el a pénzét, az a gyerekeket illeti!

Hirdetés

2. Minden második hétvégén a gyerekekkel kell lennie, így ilyenkor át kell, hogy hozd hozzánk.
3. Kénytelen leszel neki új ruhákat venni. Mikor észrevettem az együttlétetek bizonyítékát, egy harapásnyomot, hirtelen egy fekete lyuk jelen meg a lakásban, és a ruhái mind eltűntek. Ebben az a jó, hogy úgy öltöztetheted fel, ahogy akarod, mint egy Barbi babát.
4. Amennyiben mégse jönnétek ki egymással, és a szemedre veti, hogy a nyomomba se érsz: nekem már nem adhatod vissza, mert nekem már nem kell!
5. Számíts rá, hogy téged okol majd mindenért.

Hirdetés

Könnyek között azt rebegte, amikor észrevettem a harapásnyomot a nyakán, hogy azt mondtad neki, reméled, a felesége észreveszi.
És végül egy baráti jó tanács: Ha olyan kedvem lesz, hogy ki fogok találni mindenféle sok kis apróságot, hogy bosszantsalak, és a gyerekekre hivatkozva elveszem a férjem idejét. Csak azért, hogy egy kicsit elégtételt szerezzek azért, ahogy most a gyermekeim szenvednek. Én jól ismerem Jánost, ő mindezt tűrni fogja, és úgy ugrál majd, ahogy én fütyülök!
Tehát még egyszer, nagyon köszönöm a harapás nyomokat, köszönöm, hogy megmutattad, mit ér a 12 év és a két gyerek, gratulálok Jánoshoz! Fogadd szeretettel!”
Bár kicsit gonosz, de frappáns. Teljesen megértjük a nőt ebben a helyzetben. Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés