Hirdetés

Ez az eset Romániában történt, ahol négy kutyát találtak, akiket forró bitumen borított. Ezek az út közepén feküdtek tehetetlenül, mivel valaki ott hagyta őket meghalni.
Szerencsére a Sky alapítvány értesítést kapott az állatokról, mielőtt túl késő lett volna. Kritikus állapotba értek velük az állatorvoshoz, és érzéstelenítőt kaptak, ameddig a szurkot eltávolították.
A jó hír, hogy mint a 4 kutya jól bírja, viszont nem ez az első eset, hogy szurkot öntenek a kutyákra.

Az incidens 2016-ban történt, de jó emlékeztető az emberek számára, hogy fellépjenek és tegyenek valamit azok nevében, akik nem tudják megvédeni magukat, legyen az gyerek, idős, vagy állat.
De ami még szomorúbb, hogy a rendőrség aki az üggyel kellett volna foglalkozzon, azt mondta, hogy nincs vesztegetni való ideje, hogy ezt vizsgálja.

Hirdetés


A kegyetlen ember, az utca közepén hagyta a kutyákat. A kiskutyák közül kettőnek a teste 80%-ka volt beborítva szurokkal.

A kölyköket egy klinikára küldték, ahol egy hétig megfigyelés alatt álltak.
Sorin Puiu az állatorvos érzéstelenítőt kellet adjon neki, ameddig meg lettek tisztítva.
Miután teljesen rendbe jöttek, készen álltak az örökbefogadásra.

Az emberek meg kell tanulják, hogy nem jó bántani az állatokat, és a rendőrség nyilvánosan is be kell jelentse, hogy már nem tolerálja az állatokkal való visszaélést.


Szerencsére a kutyák túlélték ezt az esetet, és újra játékosak lettek. Végül örökbe lettek fogadva és élvezik a megérdemelt boldog életet.

Romániában a kóbor kutyák egyre nagyobb problémát jelentenek. Ahelyett, hogy szeretnék őket és állandó otthon biztosítanának neki, egyre többen teszik ki a háziállataikat.

Hirdetés
Hirdetés