Hirdetés

Aki csak ránéz erre a különös alkalmatosságra, első ránézésre egészen biztosan nem az jut róla eszébe, hogy jaj de jó lenne ebben lakni!
A történethez hozzátartozik, hogy Paul Elkins, a férfi, aki ezt a bicikli és lakókocsi kombinációjából álló különös alkotmányt létrehozta, eredetileg egy fesztiválra bemutató darabként készítette el, azonban annyira megszerette, hogy az év nagyobb részében már ebben is lakik.
Az alkalmatosság segítségével ugyanis alacsony költséggel nagy távolságokra juthat el, és amint az alábbi videóban látható, amennyiben nem szenvedünk klausztrofóbiától, egészen lakájosan ellakhatunk benne.
A kis felépítmény mellett szól, hogy a férfi mindössze 150 $ ból, tehát megközelítőleg 50 000 Ft-ból épített meg, de mégis megtalálható benne minden, ami a hétköznapi élethez szükséges: tűzhely, tároló szekrények, ágy, mosogatókagyló, napelemes sütő, a LED-es égők, zenelejátszó. A férfi ráadásul a tetőablakon keresztül kedvére gyönyörködhet a csillagos égboltban is.
Íme a videó, amelyben a férfi bemutatja alkotását, amely mára már az otthonává vált:

Hirdetés


A Youtube videó feltöltője egyben összeszerelési útmutatót is felajánl, ami alapján bárki készíthet magának hasonló “lakó utánfutót”!
Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Érdekes

Hirdetés