Hirdetés


Angelina sok szempontból egy átlagos fiatal lány volt, ám fiatal kora (19 éves volt) ellenére kitűnt azzal, hogy mennyire gondoskodó, és mennyire érdekli más emberek sorsa.

Hirdetés

A helyi templomban segített a gyerekek gondozásában, pszichológiát tanult, és hosszú távon is az segítő szakma mellett kötelezte el magát. Boldog volt az élete, szerette a barátját és új munkáját, nagyon sok terve is álma volt az életben.
Azonban mindez egy csapásra véget ért, amikor autójával balesetet szenvedett, és egy fának ütközve életét vesztette. A hatóság számára gyanúsak voltak a baleset körülményei, ezért részletesen kivizsgálták a történteket.

Hirdetés
Kikérdezték a szülőket is, hogy nem mondott-e nekik valami különöset a balesetet megelőzően. A szülők elmondták, hogy a legutolsó beszélgetésünk során a lány nem viselkedett furán.
A legutolsó üzenet, amit az életében hagyott, az egy szöveges üzenet volt, amit az eső barátjának küldött, és csak annyit tartalmazott, hogy már alig várja, hogy találkozzanak!
A hatóságok azonban sokkoló feltétel felfedezést tettek: kiderült, hogy az sms írása közben tért le az autó az útról, és a lány ekkor szenvedett halálos balesetet.

Hirdetés

A rendőrség fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy legyen ez mindenki számára intő példa, és senki se legyen olyan felelőtlen, hogy vezetés közben SMS-t ír vagy telefonál!
Te mit gondolsz?

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés