Hirdetés


Az ausztrál pár, Aimee és Jake bár már évek óta próbálkozott azzal, hogy rájuk köszöntsön a gyermekáldás, azonban ez hat év után sem sikerült nekik…
Már nagyon el voltak keseredve, mivel kiderült, hogy a nő egy fiatalkori betegsége miatt már mesterséges úton sem képes áldott állapotba kerülni.

Hirdetés

Miután évekig hiába próbálkoztak, kezdtek lemondani arról, hogy valaha is gyermekük lehet! Aztán a nőt egy nap (helyesebben este, 10 órakor- erre tisztán emlékszik) felhívta a nővére, Shayna, aki csak ennyit szólt a telefonba: csináljunk együtt gyereket!
Shayna boldog házasságban élt, és volt már két szép gyerekük is, de készen állt arra, hogy húgának segédkezet nyújtson, még pedig nem is akárhogy! Eleinte nem vették komolyan az ajánlatát, hamarosan azonban rájöttek, hogy tényleg komolyan segíteni akar!

Hirdetés

Az orvostudomány segítségével mesterséges úton létrejöhetett, hogy Shayna a húga és húga férjének gyerekét hordhatta ki. Mindenben együttműködtek hónapokon keresztül, és ennek csodálatos eredménye egy egészséges kislány lett!
Aimee számára a szülés különleges élmény volt. Egyrészt láthatta megszületni a saját lányát, másrészt azt is, hogy testvére életet ad egy kisbabának. Shayna pár percig karjában tartotta a kislányt, majd könnyes szemmel átadta nővérének és férjének.
Az alábbi videóban pár felvételt láthatsz Francesca Louise születéséről:

Hirdetés


Ugye milyen csodálatos a testvéri szeretet? Neked mi a véleményed?

Hirdetés
Categories: Megható

Hirdetés