Hirdetés

LeJuan James jelenleg egy igen képszerű fiú akinek saját YouTube csatornája van, sokan dicsérik őt humora miatt.
Egy ideig azonban senki sem tudta, ki is valójában az a LeJuan James.
A fiú azt mondtak, nagyon sok mindent köszönhet szüleinek, akik már 33 éve házasok. Az ő segítségük nélkül ma nem lenne ilyen ismert..
Az elmúlt években a szülők mindent feláldoztak azért, hogy LeJuan és testvérei mindent megkapjanak, ami nekik fiatal korukban nem adatott meg.
Ezrét LeJuan egy óriási meglepetést talált ki amivel szüleit megörvendeztette.
LeJuan ismertsége előtt a szülők nagyon sokat dolgoztak.
A család egy idő után Puerto Rico-ból az Egyesült Államokba költözött. A szülőkre itt is sok munka várt.
LeJuan édesanyja az irodákban takarított, Disney World-ben dolgozott. Este vagy éjszakánként pedig egy sokáig nyitvatartó gyógyszertárban dolgozott, pénztáros volt. A fiú apja a Burger King-nél dolgozott szerelőként, ő is sokszor vállalt éjszakai munkát.
A fiú nem mondta szüleinek, de nagyon büszke volt rájuk.
Most, hogy a fiúnak már jó ideje felfelé ívelt a karrierje, megvalósította egyik gyerekkori álmát. Gyerekkora óta azt szerette volna, ha szüleinek szép új háza lenne és ezt ő meg tudná nekik venni.

Hirdetés

Lejuan James / YouTube

Elérkezett az idő, amikor ez az álom valóra vált és a fiú valóban meg tudta venni azt a szép házat. Bekötötte szülei szemét és elvitte őket egy kertvárosi negyedbe.
A szüleinek fogalma sem volt mi történik. Először arra gondoltak, hogy fiuk vett egy házat és azt akarja nekik megmutatni, de aztán megtudják, hogy ez a ház az övék.

Lejuan James / YouTube

Nagyon megható pillanat ez, a család soha nem fogja elfelejteni ezt az óriási meglepetést. LeJuan sem tudja visszatartani könnyeit.
Mekkora meglepetés ez a szülők számára! Nagyon szép látni azt, hogy a fiú így köszön meg szüleinek ezt a rengeteg munkát! Kérjük oszd meg ezt a cikket, ha Te is úgy gondolod, hogy a család a legfontosabb a világon!

Forrás
Hirdetés
Hirdetés