Hirdetés


A friss időjárási előrejelzés szerint változékony időre számíthatunk a következő napokban. Kedden egy ciklon érkezik, amely országszerte csapadékot hoz. Különösen az Északi-középhegységben és környékén várható havas eső és havazás, de más helyeken is előfordulhat ónos eső. Az ország többi részén inkább esőre kell számítani, élénk, helyenként erős széllökésekkel kiegészülve. Az Időkép időjárási portál szerint a hőmérséklet hajnalban -2 és +5, napközben -1 és +8 fok között mozog.

Hirdetés

Szerdán nyugat felől javulhat az idő, sok helyen kisüt a nap. Keleten, északkeleten azonban még havazás, hózápor lehet. Az északnyugati szél több helyen élénkülhet. A hőmérséklet hajnalban -7 és +1, napközben -1 és +4 fok között alakul.
Csütörtökön újabb csapadékos nap következik. Északon, északkeleten hó, havas eső és ónos eső, más területeken eső várható. Átmeneti enyhülés kezdődik, a délies szél élénk, helyenként erős lehet. Délután a hőmérséklet -3 és +10 fok között változik, a délnyugati részen enyhébb, északkeleten fagyosabb idő várható.

Hirdetés

Pénteken folytatódik a csapadékos idő, néhol kiadós esővel vagy havazással. Az északi, északnyugati részeken hó, délebbre eső, az átmeneti sávban havas eső, fagyott eső, ónos eső is lehetséges. Az északias szél élénk, erős lesz. A hőmérséklet délkeleten 5-15 fok, máshol -2 és +4 fok között mozoghat. Szombat napsütéses, de szeles időre van kilátás, helyenként kisebb havazás, hózápor is előfordulhat. A nappali hőmérséklet -3 és +4 fok között várható.

Hirdetés
Categories: Ütős

Hirdetés